4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jako że serial ten często obfitował w różne bójki, tudzież rękoczyny, spróbujmy w drodze
konkursu wyłonić dwóch najsilniejszych Waszym zdaniem bohaterów . Wybierać można
spośród podanych poniżej typów:

- pawełek
- hubert
- radziu
- błażej
- mixer
- artur
- bartek
- wojtek
- rysiek
- marian śmiałek
- seweryn
- rajmund
- adrian
- igor
- andrzej / syn anety /
- kaśka :d

Sposób oceny; oceny przyznajemy jak w szkole ; od 1 do 5, oceny stawiamy przy 3
wybranych przez siebie typach, do wykorzystania jest 6 ocen, czyli każdy wybrany bohater
otrzymuje 2 oceny. Ostateczna ocena zostanie wyliczona na podstawie średniej ze
wszystkich. Wyniki zostaną ogłoszone za tydzień. Dwóch kandydatów o najwyższej
średniej być może stoczy ze sobą pojedynek w serialu ...

Zapraszam do zabawy !

Bawidamek_filmaniak

a goryl zapaśnik? nie został ujety w rankingu a zasługuje co najmniej na 4+ :)

mm1234

mm1234 - przez 8 lat emisji przewinęło się mnóstwo bohaterów, ciężko o wszystkich pamiętać,dlatego postanowiłem skupić się na tych aktualnie występujących

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

*pawełek -5,5
rowerzysta (ten którego robert potrącił autem )- 4,4
dagilla
*pawełek musi byc pijany przed walka dopiero wtedy włącza mu sie agresor i może ze wszystkimi sie siłowac)
proponuje: pawełek kontra chuck norris

bajla1987

bajla1897 - / ZAPOMNIAŁEM ZAMIEŚCIĆ WZORZEC / a rowerzystę potrąconego przez Roberta gra Bartek Picher, znany z podobnych ról, mimo to wymieniłaś tylko dwóch, a przyznajemy trzem, za to podsunęłaś mi 2 postacie o których zapomniałem tak więc poniżej znajduje się WŁAŚCIWA LISTA z moimi typami :

Pawełek – 5, 3
- hubert
- radziu
- błażej
- mixer 4, 3
- artur
- bartek
- wojtek
- rysiek
- marian śmiałek
- seweryn
- rajmund
- Adrian
- Igor / damski bokser /
- robert
- pijany rowerzysta 5 ,2
- andrzej / syn anety /
- kaśka / gościnnie :d /

ocenił(a) serial na 3
bajla1987

poprawka : pawełek vs mirek

Bawidamek_filmaniak

A czemu po 2 oceny dla 1 osoby? Najlepszy moim zdaniem jest karateka Adrian razem z Pawełkiem, Rysio ma warunki, ale chyba się nie bił, brakuje Manuela, który w pace zrobił duże postępy, dalej Andrzej, Radzio, Mixer, Artur i reszta średniaków.

Rafal_

2 oceny ponieważ oceniamy siłę i szybkość, a z ocen wylicza się średnia która wyłoni I i II zwycięzcę - ot taka zabawa. Tak jak napisałem powyżej, do tej pory pojawiło się setki bohaterów, tak więc oprócz Manuela który dawno gryzie ziemię, można by też ująć żulów z parku, z którymi Paweł chodził na ustawki, także oszczędź innym tych sugestii i przyłącz się do oceny wg listy, albo daj se siana

ocenił(a) serial na 4
Bawidamek_filmaniak

Brakuje mi Grzegorza Króla, ojca Błażeja,

Pawełek – 5, 5
- hubert
- radziu
- błażej
- mixer 4, 3
- artur
- bartek
- wojtek
- rysiek
- marian śmiałek
- seweryn
- rajmund
- Adrian 4,5
- Igor / damski bokser /
- robert
- pijany rowerzysta 5 ,2
- andrzej / syn anety /
- kaśka / gościnnie :d /

FanEpicMovie

oceniamy 3ch a nie 4 ch :) Dobra sam zadecyduję którego zignorować

ocenił(a) serial na 4
Bawidamek_filmaniak

pijanego rowerzystę, jego ocen zapomniałem skasować ! Oceniłem Pawła,Mixera i Adriana

FanEpicMovie

bez sensu gra... przecież wiadomo, że Pawełek jest najsilniejszy i każdego pobije

tony_tr

też tak mi się wydaje, dzisiaj w sumie powinienem podliczyć średnią i wyłonić zwycięzcę, ale skoro tak twierdzicie że to pawełek powinien wygrać... Ciekaw tylko jestem czy np gdyby przyszło mu zmierzyć się z Ryśkiem, albo podchmielonym Śmiałkiem, miałby gdzie uciekać..:p

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

nie no dajmy szanse komus zawalczyc w scisłej czołówce np."gdyby nie było pawła" lub "uczen i nastepca pawła"

bajla1987

w zasadzie wydaje mi się że ten mały chińczyk każdego by tam zabił - Hana czy jakoś tak ?

Bawidamek_filmaniak

- pawełek 5,5
- hubert
- radziu
- błażej
- mixer 4,3
- artur
- bartek
- wojtek
- rysiek
- marian śmiałek
- seweryn