PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

czy wiecie może kiedy wreszcie skończy się epizod jaka-ja-zagubiona-nic-nie-pamiętam? słyszałam coś o tym że kręcili jakieś sceny chyba w Chorwacji gdzie byli już znowu razem ale nie wiem kiedy będą emitowane. wie ktoś?
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
agunia_92

co do kiedy to bedzie trwało to ni ewiem..ale wiem ze spotkaja sie razem w chorwacji..pawel z majka..i spedza tam tam troche czasu razem.:)

prusia

Wiem, że kilka dni temu były kręcone sceny w klubie nocnym, czyli ten beznadziejny wątek tak szybko nie opuści tego serialu :///

ocenił(a) serial na 5
Kreseczka

ja juz nie wiem..ponoc za tydzien beda odcinki jak artur z patrykiem wejda do klubu pracuje marysia. i zobacza ja. artur bedzie chcial sie skontaktowac z pawelem. ale ma trudnosci. gdy juz wszystko bedzie ok dodzwoni si edo niego i razem pujda do marysi. marysia po rozmowie z arturem chce jak najszybciej wyjechać ze zbyszkiem.. w nast. odcinku pawel idzie porozmawiac z marysia..

ocenił(a) serial na 10
agunia_92

A ja jeszcze wiem,że Marysia odzyska pamięć i znowu będzie z Pawłem tak chyba w jakiejś gazecie pisało :))

agunia_92

mam nadzieję, że jakoś szybko sobie przypomni :P a nie znowu za pół roku :P heheh :P

pozdrawiam :*

agunia_92

gdzies bylo ze Majka odzyska pamiec, Paweł trafi do szpitala a Bartek będzie z Tatiana...

wie ktos kiedy to nastapi?