4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

krystian :(

ocenił(a) serial na 9

szkoda mi kystiana...tak walczy o tą melke a ona co...niewierze ze nic do niego nie czuje. mam nadzieje ze beda razem <3

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

przecież ona do niego też coś czuje....tylko jest rozdarta bo dała słowo jego ojcu że jak jej pomoże to ona zniknie z życia Krystiana

alexandrax123

no cóż może Melka potrzebuje prawdziwego faceta u boku,a w chwili obecnej żaden taki sie przy niej nie kręci,to że sie o nią stara nie znaczy również że Melka ma mu ulec bo on tak sobie chce,

Ten plastus niczym mądrym nie potrafi jej zaimponowac.Ten facet leci tylko na jej wygląd kilka spotkań i już snuje teksty o wspólnych dzieciach,kto wymysla takie durnowate dialogi ??

aron312

Teksty Krystiana mnie dobijają.

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

jego teksty są świetne haha :D

aron312

a zapomniałeś jaki z niego "miszcz-patelnii" i majster? bez problemu Hondzie Marychy nareperował xDDDDD nawet sobie rączek w ogóle nie upaprał

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

niech się do Hell's Kitchen zgłosi xD (a nie, to nie ten serial i nie ta telewizja)
te durnowate dialogi akurat pasują do beznadziejnej postaci Krystiana i aktora, który tę postać odgrywa

qwerty95960

to ta sama telewizja

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

chodziło mi o to że takie mieszanie programów jest w tvn (wcześniej w Na Wspólnej były Kuchenne rewolucje, teraz Xfactor)

qwerty95960

Kiedyś było, że Pałkowski wystąpił w teleturnieju "Gra w ciemno". Chociaż program był emitowany na TV 4, ale kanał jest powiązany z Polsatem.

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

300 zł ?? Za naprawe kompa za jakieś zmiany w ustawieniach od Ojca no kto bogatemu zabroni

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

i jeszcze ten tekst że w serwisie musiałby dać dwa razy więcej, hahaha :D

ocenił(a) serial na 5
qwerty95960

Ta jasne za takie coś to by mi informatyk 10 zł najwyżej wziął