szkoda mi kystiana...tak walczy o tą melke a ona co...niewierze ze nic do niego nie czuje. mam nadzieje ze beda razem <3
przecież ona do niego też coś czuje....tylko jest rozdarta bo dała słowo jego ojcu że jak jej pomoże to ona zniknie z życia Krystiana
no cóż może Melka potrzebuje prawdziwego faceta u boku,a w chwili obecnej żaden taki sie przy niej nie kręci,to że sie o nią stara nie znaczy również że Melka ma mu ulec bo on tak sobie chce,
Ten plastus niczym mądrym nie potrafi jej zaimponowac.Ten facet leci tylko na jej wygląd kilka spotkań i już snuje teksty o wspólnych dzieciach,kto wymysla takie durnowate dialogi ??
a zapomniałeś jaki z niego "miszcz-patelnii" i majster? bez problemu Hondzie Marychy nareperował xDDDDD nawet sobie rączek w ogóle nie upaprał
niech się do Hell's Kitchen zgłosi xD (a nie, to nie ten serial i nie ta telewizja)
te durnowate dialogi akurat pasują do beznadziejnej postaci Krystiana i aktora, który tę postać odgrywa
chodziło mi o to że takie mieszanie programów jest w tvn (wcześniej w Na Wspólnej były Kuchenne rewolucje, teraz Xfactor)
Kiedyś było, że Pałkowski wystąpił w teleturnieju "Gra w ciemno". Chociaż program był emitowany na TV 4, ale kanał jest powiązany z Polsatem.
300 zł ?? Za naprawe kompa za jakieś zmiany w ustawieniach od Ojca no kto bogatemu zabroni