PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

niektorzy tu zachwycali sie jej "gra"... chyba tylko ze wzgledu na jej urode, ale słaba jest...

marajka

z facetami to ona nieźle se pogrywa, a silna to pewnie nie jest bo jest szczupla kobieta, wiec wychodzi ze jest slaba, przyznaje ci racje :)

ocenił(a) serial na 4
cinekkk1

w tytule napisałam "sztuczna" więc proszę tu ze mną nie pogrywać;ppp

marajka

I czym ta owa sztuczność wg Ciebie jest hm? Umiesz odróżnić gre od sztuczności?

ocenił(a) serial na 4
tony_tr

no raczej potrafię;p jak większość widzów zresztą, którzy nie są zauroczeni urodą, bo ładna jest... sztuczne ckliwe minki, nienaturalny tembr głosu, ten sam zestaw zachowań czy gra "dobrą" czy "złą". na chwilę obecną nie potrafię sobie przypomnieć słabiej grającą postać od niej w tym serialu. nawet ewelina jest lepsza

ocenił(a) serial na 7
marajka

Ewelina jest o niebo lepsza;) Ona przynajmniej umie grać i widać ,ze jest aktorką.
Stefani najlepiej gra:) Naprawdę Magda Margulewicz ma aktorstwo we krwi:)

__Cleo Sertortii13

i tak kazdzy patrzy na jej cycki a nie na to jak gra

ocenił(a) serial na 4
cinekkk1

każdy? nie oceniaj wszystkich wg siebie;p a Stefani jest super, to fakt

marajka

Moim zdaniem Halszka Lehman gra całkiem nieźle. Ja moge Ci pokazać aktorkę PM, która jest słabsza( a przy okazji nawiąże do Eweliny)-Magdalena Górska. Nie przekonuje mnie zupełnie, gra bez żadnych emocji, tak jakoś ......chłodno. Raczej postać Eweliny nie ma być taka zimna, ale takie odnoszę wrażenie.

ocenił(a) serial na 4
Y2J

nie jest zimna a raczej bardzo spokojna. jej gra nie powala - zdecydowanie bez fajerwerków ale nie jest sztuczna

marajka

Nawet jak Ewelina krzyczała na Bartka, to było to bez emocji. Ja tego nie kupuje. Rozumiem, Ewelina ma być spokojną osobą, ale to wygląda zbyt nienaturalnie.
Moim zdaniem aktorka, która odgrywa Wiktorie robi to co najmniej poprawnie. Gdy miała udawać "słodką idiotkę" przed doktorem-wychodziło to dobrze( mimika dobra), to samo gdy grała tą wredną i teraz, gdy jej postać znowu się zmienia. Nie twierdzę, że gra jakoś super dobrze albo że jest to idealna gra, bo zdarzało przekoloryzowanie. Moim skromnym zdaniem Halszka Lehman gra dobrze. Zobaczymy jak się spisze w innej roli.

Mimo wszystko są jeszcze dużo gorsi "aktorzy" od w/w aktorek. Tutaj odsyłam do "kultowego" serialu z dwójki :)

ocenił(a) serial na 4
Y2J

kultowego nie obejrzę nawet za karę;p co do Halszki to nie wiem... może jeszcze się rozwinie w temacie "aktorstwo", ale jakby miała potencjał na coś ambitniejszego to chyba dałoby się już to zauważyć;)

użytkownik usunięty
marajka

Wiktoria jest OK, na pewno lepsza niż Kinga, Majka, Emilka i inne tam Eweliny...

marajka

z tego co kiedyś wyczytałem w newsach, to ona jest studentką, a jakby nie patrzeć gra w znanej telenoweli jest jakąś tam promocją w tym biznesie-szczególnie dla początkującej aktorki :) Ja bym to rozważał bardziej w takiej kategorii.

ocenił(a) serial na 4
Y2J

no może i tak