brakuje mi starej ekipy Paweł, marysia, artur, bartek, kinga, emilka itp.
pawła już nie ma, artura prawie wcale nie pokazują, to już nie to samo
no niestety ;/ Teraz mamy najgorszą ekipę z możliwych
Za Marysie - Sabina
Za Kinge - Daga
Za Pawła - Mikser
Za Artura - Radek
Za Bartka - Błażej
dokładnie, brakuje mi starych odcinków, wg dziwię się że ten serial nie traci oglądalności, może to by ich jakoś zmotywowało do robienia lepszych odcinków
ale to by bylo chore jakby ta sama ekipa, w tej chwili juz dzieciata i pracujaca, miala niezmiennie imprezowac
No dokładnie. Zresztą z większością starej ekipy wątki ciągle są. Nic nie może wiecznie trwać, latka lecą - obecny Artur nigdy nie będzie już tym Arturem sprzed 5-6 lat, nie da się ciągle grać tego samego z tymi samymi aktorami.
ja uważam że pokazywanie dalej Artura jak sypia z popadnie byłoby nudne.Lepiej właśnie pokazać go jako dojrzałego,pracowitego uczciwego a przy tym w miarę zabawnego faceta.
Bo w starych odcinkach było coś innego. Dialogi były bardziej przemyślane, w Wadlewie działy się normalne rzeczy , a nie PARANORMALNE, brak barbariana, co umożliwiało zobaczenie więcej kolorystyki, bo teraz barbarian w każdym odcinku i ciemnota tam do bólu... soundtrack i mniej zdrad tylko bardziej ciekawsze wątki
Jak dla mnie wiosnny sezon zapowiada się cholernie ciekawie z powrotem Rafała Mohra. Ciekaw jestem kogo będzie grał, czy to coś na dłużej, jak będzie wygladała ta jego metamorfoza, jak zareaguje Sabina, no i ogólnie gra aktora w nowym wcieleniu to interesująca sprawa. Jeśli chcieli nas czymś zaskoczyć to 10/10, jeszcze tylko dobrze to poprowadzić i wow, uszanowanko :)
Mnie ciekawi jak rozwinie się relacja Artura i Beaty oraz czy Aleks zniknie na zawsze i kto jest Ojcem dziecka Sandry.
Zawsze myślałam że jest tak jak Marajka kiedyś napisała- że ludzie z sentymentu wychwalają dawne odcinki a tak naprawdę serial zawsze był bez szału, ale ostatnio tą mroźną, zimową porą z nudów oglądnęłam jakieś wcześniejsze odcinki (nie aż takie stare bo około 900-) i jednak rzeczywiście były ciekawsze. Teraz włączam ten odmóżdżacz tak bardziej w tle, jak coś jem albo się gdzieś zbieram i sobie leci w tle i oglądam jednym okiem, bo jakbym miała nic innego nie robić poza patrzeniem w ekran to bym zasnęła. A Marysia w tych odcinkach wyglądała WOW :). Bez porównania z tym co teraz, a przecież to nie aż tak dawno było :).
Ej co nie? :D Kiedyś to się chciało zobaczyć każdą sekundę serialu, a teraz jak Wadlewo leci to wchodzę sobie na jakieś przeglądarki i słucham w tle i taka nuda zdeczka :D
dokładnie, właśnie o to mi chodzi, rozumiem że starej ekipy już nie ma, Patryk nie żyje, Paweł wyjechał, Emilia z Bartkiem w Wadlewie, Artura prawie wcale nie pokazują (no chyba że ostatnio, ale to i tak mało) no ale jeśli stać ich tylko na posrane wątki w Wadlewie to powinni chyba zakończyć serial, takie przynajmniej jest moje zdanie
Teraz jest szansa na powrót Bartka do Wrocławia,Artur może odzyska dawny blask a jeśli znajdą nowego aktora za Pawła to i on może wrócić.Poza tym jest kilku nowych dorosłych facetów np Szymon,Adam może wróci Hubert albo zostanie Aleks.Można z tej ekipi zrobic coś dobrego.
spoko, jeśli nowa ekipa bd trzymać poziom starej to jestem za..... ale Adama i Huberta nie chce (nigdy ich nie lubiłem)
W nowym odcinku nieźle Agnieszka jechała po Błażeju prawda za prawdą beka xD A skoro Bartka wyrzucila emilka to mogli go dac jak przebywa u Artura i było spoko a nie ..
Agnieszka przegieła.Hipokrytka ten jej mówi że rzucił studia pracuje a ta nic na to jakby to rozumiała i akceptowała.A parę dni póżniej o to go sponiewierała od najgorszych.A jej tłumaczenie że Ojciec chciał żeby szła do Szkoły Wojskowej a ona mu się postawiła było załosne dobrze jej Błażej powiedział.Laska robi co Ojciec każe a potem świętą zgrywa.