4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

tego się można było spodziewać że jakis mlodociany lovelasik zawróci marysience w głowie i bedzie z hubertem o nią walczyl niczym lew... porażka...

saltwater88

Przeciez to normalne ze nikt nie ma faceta w tym serialu ktory by sie w Majce nie kochal byl juz Artur Bartek jakis arab nie pamietam imienia byl jakis lekarz a teraz ten nowy.Ja jeszcze czekam na watek ze sie w niej zakocha jakas kobieta to by bylo ciekawe

NEO_250

zakochał się od pierwszego wejrzenia <333 Majce Anielicy ciężko się oprzeć :D

Ladybaby

a widzieliście jakie oczy koles zrobił! jakby mu drzwi sama Monica Bellucci otworzyła! A to była Maryska w zwyklym dresie i podomce, a ten jakby anioła ujrzał

milenasy

Marysia to polska Marilyn M. haha

shrek1991

Jakby Marysia mu naga otworzyla to by biedny pewnie na serce zmarl z wrazenia

milenasy

W dresie? A czy miała też ubrane (zresztą jak zwykle) szpilki? Bo to by było ciekawe połączenie dresik+ szpilki haha/
No gdyby jakaś kobieta się w niej zakochała to bym się nie zdziwiła przecież Maryśka to miss Wrocławia, może być z Kingą by doskonale do siebie pasowały. Myślicie że Maryśka puści kantem Huberta?

ocenił(a) serial na 7
Ladybaby

Co jak co, ale Szymon jest spoko. Podoba mi się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 7

Na czasie, więc wiesz. ;d

shrek1991

ale powiedzmy sobie szczerze, że Majka jest tak gdzieś na trzecim miejscu raz po Wiktorii i Malwinie ;p

no_bo_co

albo piąty jeszcze Iza i Renata

no_bo_co

No Wiktoria jest śliczna :)
Malwina tak samo,i te jej stroje :P
Iza też jest całkiem całkiem.Ale Marysia ma coś w sobie,dla mnie jest ok.
Najgorsza to zdecydowanie Daga,niestety ale urodą Ona nie powala...

no_bo_co

Wg Ciebie ok, mnie ta osoba nie rusza, stawiam ją na równi z Kaśką. Aurelka i tak bije te wszystkie gęsi swoja uroda i urokiem. A taka Majeczka może za nią nosić torebkę.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

majka jest najladniejsza.

Napier

haha nie, nie mam powodów do kompleksów, po prostu nie gustuję we wstrętnych pasztetach takich jak zając ale skoro Ciebie stać tylko na coś takiego, współczuję i życzę poprawy w życiu:)

shrek1991

"Jednemu podoba się Kryśka, innemu Maryśka" więc może skończysz już swoje wywody?:P Maryja jaka jest, taka jest, ale twoje komentarze pod każdym postem świadczą tylko o tym, że to ty masz jakiś problem ze sobą. Nie masz nic lepszego do roboty niż robienie syfu na forum??

kkarolinkka2

Hmmm widzę że frustracja narasta:D spokojnie, może jesteś podobna do tego dziwoląga i dlatego tak zabolało:) jeżeli tak to przykro mi, trzymaj się:*

shrek1991

majka nie jest brzydka nieprzesadzajmy jest ladna gdyby tylko zaczela sie ubierac bardziej kobieco to byloby lepiej.osobiscie mam nadzieje ze od majki odejdzie ten caly Hubert i zostanie sama jak palec moze by troche rozumu nabrala i zaczela doceniac to co ma a nie wieczne narzekanie.

ocenił(a) serial na 4
NEO_250

nieźle wyglądała w klubie. widać że schudła już po ciąży i aktorka grająca Kingę też zrzuciła

marajka

To jeszcze nie to nie wiem czy oni nigdy w klubach nie byli i nie widzieli jak sie dziewczyny tam ubieraja czy moze boja sie zgorszyc ludzi

NEO_250

te jego spotkanie pierwsze z Marysią to było coś w stylu 'Jak Aniołaa głos usłyszałem ją powiedziała patrz ' miłość będzie wielka xd

shrek1991

Heheh ale ja wcale nie powiedziałam, że Maryśka jest atrakcyjna :)) Tylko uświadomiłam ci, przesadzasz z ilością dodawanych postów, wszyscy znają już twoją opinię i nikt nie zmieni zdania tylko dlatego, że ty tak chcesz. Ja przynajmniej mam swoje zdjęcie w profilu, nie to co ty :D Ale co tu się dziwić, kiedy wołają na ciebie Shrek ;-))))))))))

ocenił(a) serial na 3
kkarolinkka2

To ze Marysia bedzie miala z DJ romans jest pewne jak ze Smialek bedzie pedzil swoje naleweczki!

kkarolinkka2

Trzeba przyznać że brzydka nie jest.Jest normalna,Jej uroda jakoś nie zachwyca ale ma coś w sobie.
Szczególnie w tych włosach na rozpoczęciu.Dla mnie jest ok.
Ps...masz ładnie swoje zdjęcie :P

Damx123

jest ładna, ale nie aż taką pieknością na jaką ja kreują w tym serialu, że gdzie się nie ruszy tam wszyscy padaja z zachwytu na jej widok

kkarolinkka2

Pewnie się dziwisz ale nie każdy lubi się obnażać w internecie, a w twoim wieku to już na prawdę nie wypada, niesmaczne to haha

shrek1991

Hmmm ale ja jestem w twoim wieku, rocznik 1991 :D nie wiedziałam, że jesteśmy już stare hahahaha :D

kkarolinkka2

po 15 każdy już jest stary:P

shrek1991

Nie lubię Maryśki,ale brzydka nie jest. :P
Ma coś w sobie,też bym na Nią poleciał.
Więc się nie dziwie DJ.
:)

Damx123

Zgadzam się Marysia jest irytująca postacią aczkolwiek Aneta jest bardzo ładna.

ocenił(a) serial na 3
saltwater88

Ma ktos pojecie co sie dzieje z Berenika?

saltwater88

Masakra, ten chłopaczek w ogóle nie umywa się do Huberta.