tego się można było spodziewać że jakis mlodociany lovelasik zawróci marysience w głowie i bedzie z hubertem o nią walczyl niczym lew... porażka...
Przeciez to normalne ze nikt nie ma faceta w tym serialu ktory by sie w Majce nie kochal byl juz Artur Bartek jakis arab nie pamietam imienia byl jakis lekarz a teraz ten nowy.Ja jeszcze czekam na watek ze sie w niej zakocha jakas kobieta to by bylo ciekawe
a widzieliście jakie oczy koles zrobił! jakby mu drzwi sama Monica Bellucci otworzyła! A to była Maryska w zwyklym dresie i podomce, a ten jakby anioła ujrzał
W dresie? A czy miała też ubrane (zresztą jak zwykle) szpilki? Bo to by było ciekawe połączenie dresik+ szpilki haha/
No gdyby jakaś kobieta się w niej zakochała to bym się nie zdziwiła przecież Maryśka to miss Wrocławia, może być z Kingą by doskonale do siebie pasowały. Myślicie że Maryśka puści kantem Huberta?
ale powiedzmy sobie szczerze, że Majka jest tak gdzieś na trzecim miejscu raz po Wiktorii i Malwinie ;p
No Wiktoria jest śliczna :)
Malwina tak samo,i te jej stroje :P
Iza też jest całkiem całkiem.Ale Marysia ma coś w sobie,dla mnie jest ok.
Najgorsza to zdecydowanie Daga,niestety ale urodą Ona nie powala...
Wg Ciebie ok, mnie ta osoba nie rusza, stawiam ją na równi z Kaśką. Aurelka i tak bije te wszystkie gęsi swoja uroda i urokiem. A taka Majeczka może za nią nosić torebkę.
haha nie, nie mam powodów do kompleksów, po prostu nie gustuję we wstrętnych pasztetach takich jak zając ale skoro Ciebie stać tylko na coś takiego, współczuję i życzę poprawy w życiu:)
"Jednemu podoba się Kryśka, innemu Maryśka" więc może skończysz już swoje wywody?:P Maryja jaka jest, taka jest, ale twoje komentarze pod każdym postem świadczą tylko o tym, że to ty masz jakiś problem ze sobą. Nie masz nic lepszego do roboty niż robienie syfu na forum??
Hmmm widzę że frustracja narasta:D spokojnie, może jesteś podobna do tego dziwoląga i dlatego tak zabolało:) jeżeli tak to przykro mi, trzymaj się:*
majka nie jest brzydka nieprzesadzajmy jest ladna gdyby tylko zaczela sie ubierac bardziej kobieco to byloby lepiej.osobiscie mam nadzieje ze od majki odejdzie ten caly Hubert i zostanie sama jak palec moze by troche rozumu nabrala i zaczela doceniac to co ma a nie wieczne narzekanie.
nieźle wyglądała w klubie. widać że schudła już po ciąży i aktorka grająca Kingę też zrzuciła
To jeszcze nie to nie wiem czy oni nigdy w klubach nie byli i nie widzieli jak sie dziewczyny tam ubieraja czy moze boja sie zgorszyc ludzi
te jego spotkanie pierwsze z Marysią to było coś w stylu 'Jak Aniołaa głos usłyszałem ją powiedziała patrz ' miłość będzie wielka xd
Heheh ale ja wcale nie powiedziałam, że Maryśka jest atrakcyjna :)) Tylko uświadomiłam ci, przesadzasz z ilością dodawanych postów, wszyscy znają już twoją opinię i nikt nie zmieni zdania tylko dlatego, że ty tak chcesz. Ja przynajmniej mam swoje zdjęcie w profilu, nie to co ty :D Ale co tu się dziwić, kiedy wołają na ciebie Shrek ;-))))))))))
To ze Marysia bedzie miala z DJ romans jest pewne jak ze Smialek bedzie pedzil swoje naleweczki!
Trzeba przyznać że brzydka nie jest.Jest normalna,Jej uroda jakoś nie zachwyca ale ma coś w sobie.
Szczególnie w tych włosach na rozpoczęciu.Dla mnie jest ok.
Ps...masz ładnie swoje zdjęcie :P
jest ładna, ale nie aż taką pieknością na jaką ja kreują w tym serialu, że gdzie się nie ruszy tam wszyscy padaja z zachwytu na jej widok
Pewnie się dziwisz ale nie każdy lubi się obnażać w internecie, a w twoim wieku to już na prawdę nie wypada, niesmaczne to haha
Nie lubię Maryśki,ale brzydka nie jest. :P
Ma coś w sobie,też bym na Nią poleciał.
Więc się nie dziwie DJ.
:)