4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Hubertem, Pawłem, Szymonem a może z zupełnie kimś innym? Kto waszym zdaniem do niej
najbardziej pasuje?

Ja osobiście chciałbym, żeby była z Szymonem, bo chłopak ma masę dziwnych pomysłów i
jest zwariowany, a Maryśce przydałaby się odrobina szaleństwa. Z Pawłem raczej nie ma
szans, poza tym nie wiadomo czy jeszcze pojawi się w serialu, na razie nigdzie nie zostało
powiedziane, że odszedł z ''Pierwszej Miłości'', ale gdyby nie ta jego zdrada z Włodarczykową to
chciałbym żeby Marysia i Paweł byli razem, bo w końcu to tytułowa para ''Pierwsza Miłość''.
Hubert wydaje się zbyt drętwy, więc tutaj zdecydowanie jestem na NIE, chociaż widać że jest
odpowiedzialny, ale mimo to zupełnie mi do niej nie pasuje.
Marysia + Szymon = TAK!

ocenił(a) serial na 2
refleksion

Z Mariuszem Krzyżanowskim.

ocenił(a) serial na 8
nick2008

haha,z Mariuszem! 4 razy. Swoją drogą dawno go nie było w serialu: < A szkoda bo przystojny. No Marysia najbardziej mi pasowała do Pawła, lubiłam ich,a już tak dawno nie byli razem..i nie wiadomo czy kiedykolwiek będą. Jednak ciekawiej wyglądałaby faktycznie w związku z Szymonem, bo mie męczą już troche te gangsterskie wątki z SAndrą,ughhh.
A Marysia z Arturem też ciekawie. Reszta w sumie albo za młoda albo zajęta..

ocenił(a) serial na 2
fillemo12

Jakby była z Mariuszem, to by była kolejna patologia w stylu Królów. Tam ojciec i syn mieli Grazynę, a Tutaj obydwaj bracia mieliby Marysię :D

użytkownik usunięty
refleksion

z marianem smialkiem albo mirkiem albo kaska albo z kazdym z tych zuli z wadlewa albo z sandra o wlasie jakis lesbijski watek by byl zajebisty albo z markiem zykowskim albo z tomaszkiem?? albo z blazejem albo z jego ojcem albo z toba :D z fanem no wlasnie jakby jakiegos wzieli z ulicy to by byl supcio romans!!!

ocenił(a) serial na 8

albo michauekpolak- zgłaszam kandydature

użytkownik usunięty
fillemo12

dziekuje!! to by byl dla mnie zaszczyt a wlasciwie to nawet kandydatura to juz jest jak nominacja do oskara!!!

Z Sandrą? hahah dobre to by mogło być, tego jeszcze nie było, a do Maryśki by idealnie pasowało,. w końcu teraz najlepsze przyjaciółeczki więc czemu nie? Potem Julka by miała zrytą psychikę ale co tam.

alunia_kiss

jeszcze jdene partner mamusi i julka i tak bedzie miala zryta psyche :D

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

jaki ``jeszcze jeden``? przeciez ona odkad ma julke to jest tylko z hubertem... pasuja zreszta bardziej 100x niz z szymonem

ocenił(a) serial na 8
marajka

Marysia z Hubertem!!! - odpowiedzialny,wierny,przygłupawy
Szymon - za młody,nie pasuje do Marysi za bardzo
Paweł - Przeszłość,skończona rozwodem

ocenił(a) serial na 4
top10

szymon kompletnie nie pasuje. to juz predzej by do niej grzegorz pasowal;p

marajka

chodziło mi o to, że tu paweł tu hubert - pewnie niedługo szymon i mała zwariuje do kogo mowic 'tato'

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

wiele dzieci ma taką sytuację w dzisiejszych czasach. a z szymonem nie sądzę zeby była

marajka

a mi się właśnie wydaje że prędzej czy później i tak ich połączą... niestety..

haha znowu piszesz po pijaku ;p

refleksion

szymon do niej nie pasuje! ona ze swoim charakterem bardziej pasuje na jego matkę niż dziewczynę! najbardziej pasuje do niej hubert

ocenił(a) serial na 4
milenasy

dokładnie

refleksion

ZBYSZEK.

ocenił(a) serial na 1
refleksion

Z Maćkiem.

Napier

z Maćkiem z Klanu

tweety77

Z Pawłem , ale musieliby zmienić aktora, żeby nie było krzywo . Najlepiej jakby wrócił pierwszy Paweł :)

tweety77

łazanek

ocenił(a) serial na 1
Ext_3

Hahahaha

ocenił(a) serial na 3
refleksion

Hubert powinien być z Pawłem - obaj bruneci to i pasuje
jak?
dla mnie byłaby super para
;)

ocenił(a) serial na 1