jak sie nazywa ten kawalek kiedy artur wygrał w pokera?To byla sama melodia, podobal mi sie ten podklad
specjalnie dzisiaj włączyłem o 14 powtórkę żeby zobaczyć to jeszcze raz. Śmiało mogą to puszczać na jakichś zawodach zamiast We are the champions :P Kurczę, na stronie serialu w ogóle nie ma kontaktu żadnego, a może by się coś człowiek dowiedział. Pozdro
haha no faktycznie dzięki;)początek rzeczywiście coś w tym stylu ale ciężko porównać bo teraz nie słyszę wersji z pierwszej miłości ale spox
piosenka to Dave Goldsmith and Andy Britton - Live Spark http://fyfin.wrzuta.pl/audio/eC5CYoyaZB/dave_goldsmith_and_andy_britton_-_live_s park
Haha, odkopuje ten 7 letni wątek po właśnie po tylu latach znalazłem ten utwór. Dzięki Sawyer11.
Haha. To ja po tylu latach sie loguje :) co cię teraz podkusilo z ta piosenką kumplu? Znowu ten odcinek leciał czy jak
Pierwszy raz faktycznie usłyszałem ten utwór w Pierwszej Miłości (wnioskując z daty Twojego postu było to w 2009 roku). Szukałem, szukałem i nie mogłem znaleźć. Wiele osób mówiło, że to Hooverphonic - Mad about you (wymieniony również w tym wątku).
W tamtym momencie nie byłem w stanie zidentyfikować czy to jest ta sama muzyka bo nie wiedziałem o istnieniu ipli (pytanie, czy w 2009 była już ipla?). Odpuściłem.
Ponownie usłyszałem ten kawałek kilka dni temu oglądając recenzje Klocucha (tak, tego trolla z głosem dziecka) pod tytułem "Olimpiada 2 - wideorecenzja" i w tej grze leciał ten utwór (15 minuta 40 sekunda). O dziwo od razu przypomniałem sobie, że to ze sceny w której Artur wygrywa w karty. Namierzyłem ten odcinek na ipli (845) no i zacząłem szukać tej nuty aż trafiłem tutaj.