widze że u Ciebie Daga i Mikser też na 1 miejscu to było dopiero nie porozumieni
Otworzyliby razem knajpę ze zdrowym jedzeniem, a potem po kryjomu obżerali się hamburgerami :D
dziś to było komiczne.Zamówila zdrowe jedzenie teraz niech odda za faktur i je to skoro taka mądra
Fakt, trochę przegięła z tym "uzdrawianiem" wszystkich na siłę. Najlepsze było jak pili z Kaśką sok z selera i udawali, że im smakuje :D
ciekawa byłam kto pierwszy pęknie...oni to dobrany duet głupi i głupszy:) ale wprowadzają fajną atmosfere do serialu jest wesoło coś się dzieję
a wyobraz sobie ich śliczne dzieci ale by się działo w serialu jak by mały Henryczek i mała Beatka biegały po Baebarianie
Daga i Mikser
Błażej i Grażyna
Sabina Igor
Sabina i Natan (jest z Natanem z wdzieczności czy też Natan chodzi, chodził i wychodził)
Serial o milosci, a milosci brak :D, który związek przetrwał próbę czasu?
Tak masz racje.nie ma żadnej pary która jest od początku ale to serial i musi cos się dziac
O nie, kiedyś to był serial o miłości, z czasem wszyscy zaczęli się puszczać na prawo i lewo i przyjęto zasadę "każdy z każdym".
tak samo mi Grażynka i Grzesiu nie pasują on taki żywy wesoły a ona taka drętwa
on taki idealista dla którego honor zawsze na pierwszym miejscu a ona cwaniara żyjąca na koszt karola.
tak do tego czytałam,że zachwyci się adorowaniem Karolka już zapomniała jak ją traktował.....Szkoda mi Grzesia mogli by znalez fajna kobietkę (najlepiej żołnierza:) ) ale by się działo.....
gdzieś w tematach wyczytałam ,że jesteś największym znawcą PM oglądasz od początku?wszystkie odcinki?
ludzie rożne rzeczy gadają.oglądam od początku ale miałem spore przerwy.czasami oglądałem wybiórczo.