PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

naprawde zenujacy

ocenił(a) serial na 2

Tak sie zastanawiam w jakim serialu bym sie bardziej wstydzic zagrac, gdybym byl aktorem, niz w tym gniocie... cizko naprawde... za bardzo nic mi nie przychodzi do glowy :) niesamowicie kretynski serial. niewiele ogladalem... moze ze 3 piewsze odcinki i teraz jak "skacze po kanalach" czasem sie z ciekawosci zatrzymam. ale naprawde to wystarczy na wyrobienie sobie takiej opinii. no i fakt, ze nie ma wlasciwe zadnej normalnej postaci.. same psychole ;)

Marx_6

Tak, on naprawdę jest żenujący! Gdybym ja zagrał w tym durnowatym gniocie, to bym ze wstydu natychmiast wyjechał za granicę zmienił nazwisko i zrobił se operacje plastyczna. "PM" darzę wieksza nienawiscia niz "Mode na Sukces"...

Filmnoir

zgadzam się.
próbowałem parę razy obejrzeć ten serial, no ale nie da się, normalnie się nie da:)
Nawet zmusić się nie potrafię.
Scenografia sztuczna, gra większości aktorów tak samo.
Szkoda gadać.
Chyba najgorszy serial w historii tv.

tiggy

to po co tu piszesz?
a ty jestes najgorsza gnida w historii swiata.

ocenił(a) serial na 10
Marx_6

Dajcie spokój! Może najlepszy to nie jest, ale z tej głupoty to nie raz się pośmiałem! A to jakiś duch się nagle pojawia i nasz kochany pijak Paweł z nim gada a Artur siedzi obok, albo to jakaś masochistka Sonia przyjdzie i wszystkim psuje życie... Śmieszne to ;)

MarekNor

fakt serial jest smieszny, taki w sam raz na odstresowanie ;]
jak dla mnie najlepszy polski serial. Przeciez nie bede ogladal Klanu czy Zlotopolskich ;)