4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

nie kumam

ocenił(a) serial na 9

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem igor leżał w trumnie a potem normalnie na wolności żywy, bo ja tego nie obczajam !!! kurde o co w tym wszystkim już chodzi ? :/

użytkownik usunięty
alexandrax123

Moim zdaniem Igor ktos zabil i razem z Zuber kogos tam wrzucili i nalozyli obraczke slubna,zeby nikt sie nie zorientowal. Cialo po jakims czasie rozklada sie i wyglada jak kazde inne. To sa moje przypuszczenia. Innego wyjscia nie ma.

ocenił(a) serial na 8

Nie musieli nikogo zabijać. Mało to anonimowych ciał (np. bezdomnych) jest w prosektoriach? Zuber i jej partner zrobili cały przekręt ze śledztwem, to co to dla nich podmienić cialo.
Rozbawił mnie komentarz na innej stronie: "Ciekawa jestem co znajda w trumnie Igora. Czytalam gdzies, ze Igor schowa sie do trumny na czas ekshumacji. Oby tak nie bylo. Byloby to zbyt oczywiste i znow jedna acja filmu bedzie trwala miesiacami.. nuuuuda!", hehe, taa, minął rok, a ciało Igora byłoby w trumnie po takim czasie jak nowe XD.

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

w tej trumnie sa jakies szczatki i obrączka Igora . Ja to rozumiem tak ,że tam jest ktos inny pochowany i ta obrączka została tam wrzucona

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

ciało może jakiegoś bezdomnego bez dokumentów

użytkownik usunięty
ewi184

Na pewno lezy tam ktos inny. Zreszta,wyniki maja byc niedlugo. Jak Zuber zamierza potem wytlumaczycz,ze w trumnie nie ma igora? Czy wziela pod uwage to,ze ktos zazyczy sobie ekshumacji i prawda wyjdzie na jaw?.

ocenił(a) serial na 8

może sfałszuje wyniki Podejrzewam że to nie zostanie wyjaśnione bo wątek się zakończy