nie przywrócą wątków Krzyżanowskich, Mariusz mógłby trzymać z tymi frajerami - Błażejem,
mikserem i radkiem, dla Karolinki też by się coś znalazło teraz to już duża z niej dziewczyna
Mariusz nawet swego czasu podbijał do Oli i miał z nią wątek, ale z tego zrezygnowano. A Karolina wiekowo powinna pasować na kumpelę Patrycji i może kręcić z Dominikiem. ;)
a po co tego Mariuszka? z tym wyglądem to on by mógł dzieci straszyc, poza tym za młody na kumpla dla mikserów
Tu jest paradoks, bo Mariusz powinien być od Mikserów, Radków itp. starszy, bo skończył liceum i poszedł na studia przed nimi. Natomiast grający go aktor - Mariusz Bąkowski jest ewidentnie parę lat młodszy od aktorów grających Miksera, Radka, Blazeja, którzy wcielają się w osoby młodsze od siebie.
Mariusz nie wiele wnosił oprócz ociepleniu wizerunku Anki w momencie gdy oddała mu szpik
Mariusz zachował sie wyjątkowo po chamsku jak nawtykał Majce nawet nie znając faktów że to dziecko którego potraktował jak benkarta jest jego brata.
Jakiś czas temu czytałem informację (chyba na interii), że być może pod koniec tego sezonu pojawi się z powrotem wielka miłość Majki, więc pewnie chodzi o Pawła.
W oświadczeniu Krawczyka też była sugestia, że być może ktoś go zastąpi.
myślałam,że coś konkretnego wiesz. Być może będzie to Paweł ale może jakąś inną postać wprowadzą
a nawet jakby Julka była dzieckiem innego ?przecież Marysia i Paweł byli po rozwodzie. To jak ją potraktował nie było usparawiedliwieniem Dla mnie on zawsze był mdły
i bardzo niewdzięczny Maryśka nie raz mu dupę ratowała jak kiedy trząsł się że ma HIV którego potem nie miał.jak były cyrki żeby mógł wyjść z DD to też mu pomagała.typ sobie za dużo pozwala a to zwykły mięczak Błażej przy nim to twardziel.
dawno nie oglądałam ale gra chłopaka jednej z głównych bohaterek Marty więc pewnie troszkę go tam pokazują
z tego co słyszałem tej Marty nie było prawie od września więc raczej dużo nie pograł.w gazecie pisało że teraz ma jej być wiecej.
TWD ale wczorajszego jeszcze nie oglądałam. A nową serie Chirurgów zakończyłam na 11 odcinku nie mam kiedy przysiąś w necie pewnie dlatego że nie lubie na małym ekraniku oglądać. A Ty oprócz Na dobre...co jeszcze oglądasz?
ja głównie Czas Honoru ale się skończył.A tak to takie seriale jak Na wspólnej ogladałem kilka lat temu jak byłem młodszy i teraz nie oglądam ale wystarczy w internecie przeczytać i jestem w miarę na bieząco.
Poza tym czasami Ukrytą Prawdę ale bardzo rzadko kiedyś częściej.
polecam świat seriali ja tak nadrabiam braki z serialami.o ja czasem przed PM Dlaczego ja obejrze.Czas honoru raz oglądałam ale tam grał Zakościelny chyba a ja go nie znoszę i chyba już więcej nie oglądałam jak tam jego kwadratową twarz zobaczyłam A oglądałeś już Kamienie na szaniec? To moją ulubiona zaraz po Lalce lektura szkolna.
w sumie kiedyś Zako mnie drażnił jak byłem dzieciakiem a on grał w Kryminalnych.zgrywał takiego kozaczka co da radę każdemu,jak to z dwóch zapałek i gumy do żucia zrobi bombę oraz skoczy z dziesiątego piętra i nic mu nie będzie.teraz mam wrażenie że trochę spokorniał i dojrzał.
ja mam coś takiego że jak mnie jakiś aktor/aktorka zdrażni potem już z jednym mi się kojarzy.i tak np.z nim nic nie obejrzę albo oglądam i się męczę Tak samo jest z tą aktoreczką z M jak Miłośc w PM mnie denerwował Hubert
tam gra taka dziewczynka Zosię adoptowaną córkę Tomka i Gosi ona i Zakościelnym w jakimś filmie grała od tego momentu wzdryga mnie jak ją widzę
okropna nie? ale ona nawet jak była mała jakoś tak mnie odpychała,a ja bardzo lubie dzieci, np. nic złego w serialowej Julce nie widzę
ja też.strasznie zarozumiała ta Wróblewska.i jeszcze ją chyba odmładzają bo ona ma chyba z 16lat.