Nawet nie wiadomo czy dobrze zna włoski.Może zna tylko pojedyncze słowa czy zwroty a zachowuje się jakby była Włoszką która po przyjeżdzie do Polski nie może przestać używać zwrotów z Włoskiego.
I tak Wiktoria jest jedną z najmądrzejszych i najporządniejszych dziewczyn w tym Wadlewie. Jej wersja po przemianie to dobry materiał na żonę.
Czegoż można się spodziewać po tak płytkiej postaci, której w głowie tylko ciuchy i kosmetyki. Poza tym ta aktorka Halszka Lehman próbująca ukryć swoje żydostwo pod europejskim imagem, jest żałosna. Czosnek zawsze będzie miał twarzoczaszkę czosnka.
Ja uważam,ze Halszka jest najładniejsza w całym serialu ;). Jest bardzo zgrabna,ma ładny uśmiech i piękne włosy ;)/
Ja myślę że ta aktorka jest mało inteligentna a serialowa Wiktoria zawsze to była głupia gęś.Pamiętam jak za czasów Eweliny powiedziała teraz wszyscy się zdradzają coza debilny tekst.
Teraz chyba zmadrzała. Pamiętasz jak Emilka się sadziła na nią,że ona jest taka głupia i zarozumiała. A teraz są jak przyjaciółki i sobie pomagają. EMilka złego słowa nie powie na nią. Cóż,za odmiana. Nawet nie pamiętam kiedy się polubiły.
Tylko że wtedy podbijała do jej faceta Patryka oraz do faceta jej przyjaciółki.Poza tym obecnie nie ma z kim się tam przyjażnić bo poza jej siostrą są tylko wiekowe Makowska i Celina oraz Paulina która podbija do Bartka.
a ta sprawa ze świńskim ryjkiem? miała w dupie, że Malwa piszę na Barkta i Emilkę, dopóki Malwa nie obsmarowała Ryśka.
nie, Wadlewa niech zostanie. ryję z Mariana i jego debilnych pomysłów oraz z Ryśka, Łazanka i Malwy ;)
Zabawny jest Seweryn.Czasami też Wojtek,nawet Bartek czy Marian.Ale ogólnie Marian często mnie drażni uważa się za coś lepszego,to taki cwaniak udający idealistę.Gość zostawił Dorotę dla pustej lalki Aureli a jak Dorocie zaczęło się wieść z Sewerynem to znów za nią łaził,myślał że będzie miał dwie baby.
Mnie podobała się stara wersja serialu, gdzie ograniczyli głupi humor i beznadziejne, nie wnoszące do fabuły watki. Teraz ogladam jedynie z przyzwyczajenia. A gdy widze ten watek "Wadlewo" To zmieniam kanał.
Niech do Wadlewa wróci Jan i Antoni, będzie normalniej. Śmiałek niby komediowy, a jest zamieszany w śmierć Danuty Radosz ;)
i tu masz właśnie racje sam wczoraj myślałem nad założeniem tego typu wątku ona się zachowuje jak taki typowy słoik z Polszy który wyjechał popracować fizycznie za granicą(czyt. wyręczać z najcięższych robót rodzimych mieszkańców danego kraju)a na tej swojej wsi zabitej dechami ma się za nie wiadomo co jak co dziesiąte słowo które mówi to łamana włoszczyzna
Wiem.że wątek jest o czymś innym,ale czemu w streszczeniach napisane było,że niewiadomo czy Aneta będzie chodzić, a dziś chodziła? i gdzie jest teraz rywalizacja Majki i Kingi?
No nie było wiadomo czy będzie chodzić i jednak chodzi. A ta cała rywalizacja Majki i Kingi od początku była naciągana, chcieli tylko na tej pseudorywalizacji kuzynek zainteresować widzów wątkiem kryminalnym z Wiktorem.
Można powiedzieć że dalej nie ma sielanki między Marysią a Kingą podobnie jak między Szymonem a Aleksem.Poza tym teraz jak Majka jest razem z Aleksem wiadomo że Kinga ma ją za szuję.Bardziej irytujące jest to że Aneta miała być na wózku a chodzi.
No tu jest coś nie tak, miała być diagnoza paraliż... A nawet większych niepewności nie było.
A Aneta zamiast na mszę dać i Bogu podziękować jeszcze narzeka i jest jej niedobrze.
To fakt, w końcu to ona sie wpierniczyła pod koła samochodu jak jakaś wariatka. Owszem, mogła być oburzona zaistniałą sytuacja z aresztowaniem, ale bez przesady. A i nie dość, że boli ją kręgosłup, ma śruby, to jeszcze w szpilkach chodzi :D
I alkohol miesza z lekami.To jest właśnie jak ktoś całe życie już jak królewna.Taki Paweł pół życia w DD i jak trafił za niewiność do więzienia to tak nie panikował.
To są zupełnie dwie różne osoby, więc różnica w zachowaniu dwóch tak odmiennych charakterów nie dziwi. Aneta to taka kobieta sukcesu, z wyższych sfer.
aneta tylko sie tak kreuje na super biznesłumen, tak naprawde na zawsze bedzie wiesniarą z wadlewa xDDDDD
No w sumie coś w tym jest, tak można uzasadnić jej zachowanie. Do tego łączenie mocnych leków z alkoholem... Trzeba być zdrowo jebniętym, żeby to robić, chyba zdaje sobie sprawę jak to może się skończyć.
Aneta przecież nie pochodzi z Wadlewa, ona tam przyjechała z Andrzejem kiedy był już nastolatkiem.
Aneta wcale nie ma klasy.Osoba z klasą nie robi cyrków pod galerią tych grzecznie,kulturalnie wsiada do radiowozu a na komisariacie wzywa adwokata.