4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jakie watki przewidujecie po wakacjach? Podobno Mikołaj Krawczyk ma odejść z serialu, to pewnie będzie tak, że jakies resztki świty Rajmunda beda chciały go dopaść i ten ucieknie gdzies zagranice. Czuje tez, że któryś z dwóch slubów może się nie odbyć w końcu żaden związek w tym serialu długo nie wytrzymał.

ocenił(a) serial na 7
damianii

To samo sobie pomyślałam po zakończeniu odcinka, kiedy będzie ślub Marysi - Huberta i Emilki - Bartka.
Myślę że po wakacjach będzie wątek Radzia i Jowity. Radek będzie starał się ją zdobyć, a szkoda ;(. Wolałabym żeby wrócił do Sabiny. Byli o wiele lepszą parą. Szkoda tylko że tak krótko!

__Cleo Sertortii13

mnie najbardziej wkurza związek Emilki i Bartka! pasują do siebie jak kwiatek do kożucha!

__Cleo Sertortii13

Rysio tez jak ktos wjeżdżał na jego temat ślubu z Wiktorią to wyglądał jakby speszony, i żeby nie wyszło na to, że rysio po prostu chciał "zaliczyć" a cały ten ślub go przerósł ; p

damianii

Rysio to był niezły jebaka w szkole policyjnej i może wychodzi teraz szydło z worka, że chodziło mu tylko o zaliczenie Wiktorii :p Szczerze mówiac to nie wiem co oni dalej wymysla skoro Pawła usuną z serialu, Anke uśmiercili, a Wadlewo się pożeni. Pewnie postawią na watki młodych z Wrocławia. Sabina, Błażej, Radzio itp

milenasy

Hehe, a ciekawa jestem czy ktokolwiek uwierzył w dziewictwo Wiktorii ;)

milenasy

Związki się posypią przecież w tym serialu żaden związek nie był wieczny, nawet nieskazitelny Pawła i Marysi.

Co do dziewictwa Wiktorii to absurd skoro łóżkiem chciała zdobyć Bartka......

Do jednego ślubu napewno nie dojdzie.

ocenił(a) serial na 2
damianii

Antonio zdradzał żonę uprawiając z Wiktorią cyberseks :)

ocenił(a) serial na 7
damianii

No właśnie, taki trochę zawiedziony był kiedy Wiktoria powiedziała że łóżko po ślubie! Swoją drogą nie spodziewałam się tego po Wiktorii ... Dopiero po ślubie? To do niej nie podobne!

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

Wiktoria sie zmieniła i teraz jest inna

bajla1987

i zrobiła sobie zabieg rekonstrukcji błony dziewiczej ;)

ocenił(a) serial na 3
paktofoniczka

tak, wiktoria straciła cnotę, ale znowu stała się dziewicą! ludzie się naprawdę "zmieniają" :D

ocenił(a) serial na 7
bajla1987

No zdecydowanie. Kiedyś to Rysiek byłby dla niej nikim.

__Cleo Sertortii13

Może ucieknie Rysiowi sprzed ołtarza i wstąpi do zakonu? ;)))

ocenił(a) serial na 3
blue_bird86

Czepili się Wiktorii cnoty jak Żyd psiego ogona.... Nie ogarniam. Czy to, że nie jest dziewicą oznacza, że musi z Ryśkiem już! teraz!??? ... :/ Czytając niektóre wpisy naprawdę można się przestraszyć... Jakby ktoś nie zauważył dziewczyna się zmieniła, a historia z Bartkiem w tym serialu już dawno poszła kompletnie w zapomnienie. Nad czym ja osobiście ubolewam...

ocenił(a) serial na 3
CytrynOOwkaxD

przepraszam rzep nie Żyd kur*a co ja dałam :D

CytrynOOwkaxD

Ale właśnie z tej historii z Bartkem wynikało, że raczej nie jest cnotliwa, skoro nawet pamiętam, jak Malwina mówiła, że cyckami we włoszech jako kelnerka świeciła, więc tutaj producenci zfailowali ze scenariuszem, że co? że kiedyś lubiła się zabawić a teraz jej to przeszkadza to sie nie trzyma xD No ja tez ubolewam że watek Bartka z nią został zakonczony, a wystarczyło, że Bartus by powiedział tak w dniu jego slubu, kiedy ona wziela bukiet i chciała za naiego wyjść. I własnie w kontekscie dziewictwa wyszło na tao, że Bartus znowu dostał kopa od życia bo mógł mieć piekną dziewicę, a tak ma teraz emilke z niepodważalnym przebiegiem po Andrzeju, tym fotografie i Patryku ; p

Ogólnie wolałem sledzic wątek panny Wiktorii i chciałbym aby kiedyś do tego statusu wróciła ; p

CytrynOOwkaxD

hhahaha tym Żydem zmiażdżyłaś system!

ocenił(a) serial na 3
pringles

No wiem właśnie.. :/ Jeszcze raz sorry. Tak to jest jak się za długo przed kompem siedzi... Ja wiem o co Wam chodzi tylko nie rozumiem dlaczego Wam tak trudno przyjąć do wiadomości, że dziewczyna mogła zmienić swoje podejście do tej kwestii. Heh i znowu Bartuś stratny?.. ;D w sumie nie musiał od razu mówić tak wystarczyło później przynajmniej wziąć sprawy w swoje ręcę. Do tej pory może role mogłyby sie już odwócić... :) No fakt Malwina coś tam gadała, ale może tylko o napiwki chodziło, a nie od razu.. :P A ja wolę żeby statusu panny w ogóle nie zmieniała :P A już napewno nie z tym niedojdą "Casanovą" Ryśkiem..

damianii

wydaje mi się że Paweł raczej nie odejdzie, a przynajmniej nie jego postać. Bez niego ten serial nie może istnieć.

Bawidamek_filmaniak

Tu nie chodziło o to, że ona jest dziewicą, tylko hmmm po tym jak znowu się zeszli to powiedziała, że da mu dopiero po ślubie. Nie wspominali nic o tym, że wcześniej tego nie robili. Przecież to byłoby kompletnie pozbawione logiki;p

ocenił(a) serial na 3
tony_tr

No wiesz... oni zazwyczaj "informują" o pierwszych razach tak więc... Poza tym po kiego grzyba miałaby mu tak gadać gdyby byli i tak już po?...

damianii

Tak więc, będzie tak :

- po wszystkich przejściach Marysia i Hubert za / nie wiadomo jaką kase, może za macierzyńskie Marysi i "wysiedziane w domu" / - w ramach odreagowania zafundują sobie SUPER EXTRA WAKACJE na Malediwach! Tylko że Hubert się tam tak zapomni że w przypływie extasy zaliczy 5 francuskich turystek. Marysia w rozpaczy wróci do Polski i ostatecznie zejdzie się z Pawłem, bo przecież na poznawanie nowych mężczyzn jest już za późno / bo 80 ka na karku.../ Pablo szczęśliwy stworzy jej wspaniały dom i urodzą kolejne dziecko :)

- Kinga wraz z tym pajacykiem przyleci z Kanady i otworzą kolejną szkołę tańca, teraz fitness - taniec - jeszcze nie wiadomo co - kolejna ostra business woman przed 30 stką,

- po tym jak Jowita zostanie ostatecznie oddelegowana do niemieckiego burdelu, Radek wpadnie w ciąg alkoholowy, za to też zostanie wylany z pracy przez Sabinkę i Dagę. Pozostawiony bez środków do życia zmuszony będzie iść tyrać na produkcji za 1300 na rękę, nie będzie łatwo, ale zanim sprzeda całą swoją garderobę na wódkę mu starczy

- Mikser i Daga - ciąża nieplanowana

- Stary Król, troszkę się zamyśli i w między czasie jego średnio piękna żonka puści się w drodze z super - marketu, w rewanżu zrobi to z Ewą...

- Wadlewskie przygłupy no comment, niech se żyją , niech se piją byle by siary nie robili i wiele się nie odzywali, ale najważniejsze że Bartek wróci do Wrocka ! ! !