PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

co za matol to wymyslij smiac sie chce wezcie ludzie zobaczcie sobie jak amerykanie robia prawdziwe seriale i czolowki i zacznijcie sie uczyc

ocenił(a) serial na 6
sincity

Czołówka na miarę serialu ,ale w końcu są w niej rzeczywiście główni bohaterowie serialu a nie jak wtedy jakaś Mariola ,czy Mariusz.

Assurbanipall

Nie no, czołówka jest mega tandetna. Ta Maryśka na huśtawce, przygłupia Emilka sztucznie pozująca do zdjęcia i wielka trójka- Artur, Patryk i Bartek na ławeczce, poszturchujący się idiotycznie...dno kompletne.

ocenił(a) serial na 5
Lady_From_Burton_World

czołówka na skalę światową XD
marysieńska na huśtawce <33333

sexwithJoker

Eee, no bez jaj, nie dość, że serial ma już prawie 1000 odcinków, to jeszcze z takim rozpoczęciem, idealnym dla brazylijskiej telenoweli wyskakują(no bo na co te huśtawki, kwiatki, parasolki, ławeczki, itd. są?)... Poza tym ile ta "czołówka" trwa? Nie będę siedziała ze stoperem i liczyła, ale na oko śmiertelnika to gdzieś około pięciu minut, jak się patrzy. Najlepsi to ci "lalusie" siedzący pod koniec na ławce. Trio wszechczasów normalnie...!

użytkownik usunięty
Phoebe123

Tak dla Twojej wiadomości, to czołówka trwa niecałe 2 minuty. A jak Ci się nie podoba, to nie oglądaj kurde.

Dla mnie w porządku . ;D

ocenił(a) serial na 3

a kogo obchodzi że ci się podoba!
poza tym to żałosne że liczysz ile czasu trwa czołówka.
buhaha!

użytkownik usunięty
boboro1

nie liczyłam. Phoebe123 napisała, że "Poza tym ile ta "czołówka" trwa? Nie będę siedziała ze stoperem i liczyła, ale na oko śmiertelnika to gdzieś około pięciu minut, jak się patrzy." to odpisałam to co chciałam.
+ tekściki typu "kogo to obchodzi że ci się podoba" zostaw dla siebie. po to jest forum, żeby się na nim wypowiedzieć. nie ważne, czy moje poglądy się komuś podobają, czy nie, będę pisała to na co mam ochotę. a to co piszesz śmierdzi mi gówniarstwem i zarozumiałością.

ocenił(a) serial na 3
sincity

Nowa czołówka? Nie wiedziałam nawet, muszę wcześniej wracac z pracy, znaczy się :)

Obejrzałam więc na youtube i brak mi słów. Porażka.

http://www.youtube.com/watch?v=_fz3Pj4AvbE
dla tych co również nie widzieli.

Psia_Jucha

To już stara była lepsza, normalna przynajmniej, a nie jakieś takie nie wiadomo co. Chociaż, serial jest nienormalny, to i rozpoczęcie. Szkoda, że tych duchów już nie ma. Było się z czego śmiać. No ale na Boga, to ma być serial o życiu? Kto widział ducha? No proszę...

ocenił(a) serial na 4
sincity

Nowa czołówka to chyba taki żart ze strony twórców ;) i powiem jeszcze,że te ich takie "posegregowanie" ( Majka i Paweł, Żukowscy itp) kojarzy mi się z samym życiem, a sama kolorystyka z barwami szcześcia xD

loozack

Myślę, że cały ten serial jest takim żartem, bo jaki poważny, biały człowiek o zdrowych zmysłach produkowałby takie coś bez formy humorystycznej?

sincity

Najgorsza część to jak Emilka pozuje do zdjęć xD. Poza tym jak już Artur, Bartek i Patryk zsiadają z tej ławki i pojawiają się na niej napisy to praktycznie ich nie widać. Ogólnie czołówka to porażka :D

ocenił(a) serial na 2
113

najwiekasza porazka to cala rodzinka Zukowskich pod parasolem.... co za dno.... a tak ogolonie w momencie jak Jan wacha ten kwiatek bylam pewna ze przyleci zaraz jak na skrzydlach Stefani....

ocenił(a) serial na 1
ewcynka16

własnie, te napisy na ławce są beznadziejne i niewiadomo co tam jest. teraz mozna sie posmiac nie tylko z głupoty tych ludzi w serialu , ale takze z tandetnej i zalosnej czołówki.

ocenił(a) serial na 8
sincity

A mnie się podoba :)
Większość przyzwyczajona jest do starej czołówki i dlatego tak pisze.

ocenił(a) serial na 1
sincity

BUAHAHA!!!

Ja dopiero teraz zobaczyłem to coś xD To wygląda jak jakaś amatorska farsa. A co najlepsze, Polsat zrobił to co zwykle - podrobił TVN! W tym jest najlepszy. ta czołówka to nic więcej jak nieudolna zżyna z czołówek: Teraz albo nigdy (kolorystyka i plastyka) i Magdy M. (papierowe budynki w tle).

Polsat to tak żałosna stacja, że brak mi słów.

boolion

"własnie, te napisy na ławce są beznadziejne i niewiadomo co tam jest."

To na pewno była inwencja ze strony twórców tego, badziewnego serialu, którzy nie chcieli, by ich nazwiska pojawiały się, jako współodpowiedzialnych za tą durnotę...

Ale...
Polsat żałosny? Proszę Cię, "Pierwsza miłość" jest rzeczywiście cienka jak dupa węża, ale nowe sezony "Chirurgów", "Kości", "Skazanego na smierć", CSI, "Gotowych na wszystko"...Polsat ma najlepsze seriale! Filmy zresztą tez często puszczają dobre...

Lady_From_Burton_World

"unfaiithful", coż to za kraj to ciężkiej anielki jest? Nie podoba mi się, to mam nie komentować?

Phoebe123

dlaczego nie komentować? każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania :)

użytkownik usunięty
Phoebe123

nie 'nie komentować', tylko nie oglądać.
ja z reguły gdy coś mi się nie podoba to tego nie oglądam.

Lady_From_Burton_World

Dobre seriale powiadasz? To są seriale AMERYKAŃSKIE, oni je tylko kupili. Dzieła Polsatu to : Agentki, I kto tu rządzi, Panienki, Pierwsza milość - rzeczywiście wszystkie wybitne. Polsat to 100% kalka TVN, a TVN kopiuje zza oceanu. Jedynie TVP coś tam próbuje samemu, ale nie zawsze i nie za dobrze im wychodzi.

ocenił(a) serial na 1
adletow

I kto tu rządzi to też nie jest "dzieło" Polsatu. Ten serial jest na licencji amerykańskiej. Ja w ogóle nie rozumiem tego kopiowania na siłę z USA.

boolion

Tak czy siak Polsat "wie co dobre".
Łatwiej kupić licencje niż się wysilić i zrobić coś samemu.

adletow

Dobrze wiem, że są to seriale AMERYKAŃSKIE, nie jestem idiotką, ale to Polsat emituje je w Polsce. Sorry, ale nie każdy ma czas ściągać odcinki z neta.

Wymieniłeś sam badziew, a każda stacja TV ma gorsze seriale, ale takie np.: "Miodowe lata", "13 posterunek", dawne odcinki "Świata wg. Kiepskich" (nowe to żenada), "Dziupla Cezara"...Polsat miał sporo dobrych, polskich seriali komediowych.

ocenił(a) serial na 1
Lady_From_Burton_World

I znowu pudło :) "Miodowe Lata" też są na licencji. Ale i tak je uwielbiam, są lepsze od oryginału.

boolion

No w sumie Polsatowi trafiło się parę dobrych seriali komediowych, ale czy coś jeszcze?

ocenił(a) serial na 7
adletow

Co wy się czepiacie? Czołówka jest extra, spójrzcie tylko na Kingę która wącha ten piękny kwiat. Zapewne są w nim prochy które ją odużają. Natomiast Jan jak wesoło się uśmiecha, musieli pokazać mu zdjęcie sikającego Biebera, pewnie. A Artur jak wskakuje na tą ławkę! Jak prawdziwy kaskader. GRATULACJE, ja bym tak nie umiała.

ocenił(a) serial na 4