jesli Jowita naprawde przeszła wewnetrzną metamorfozę,to trzymam kciuki za nich.co prawda,będą sie spotykali tylko dla"przyjemności",ale byliby najpiękniejsza parą serialu.
haha takie przemiany to ona przechodziła już co najmniej dwa razy, po pierwszej zniszczyła kolekcję Sabiny i Dagi, po drugiej przespała się z Radkiem. Takie wywłoki się nie zmieniają. Jest wciskana na siłę.
Dobrze że Artur wrócił, może w końcu zrobi porządek z tym burdelem który dzieje się w jego mieszkaniu. Ciekawe czy wywali towarzystwo czy wspaniałomyślnie ofiaruje tym meliniarzom mieszkanie...
Naczy Radzio jest super, najbardziej go lubię w pm. Te jego teksty i miny! Świetne! Jednak Jowitę już lubię sporo mniej ... uważam że jest głupią przemądrzałą .... nie będę dokańczać. I te jej problemy z narkotykami, wyszła z tego, ale jakoś tak mam o niej złe zdanie.
Po za tym mam nadzieje że Sabina się z nią nie pogodzi. W końcu odbiła jej chłopaka! No bez przesady!
w sumie tak.ale tak jak dzis spojrzał na Jowitę,to dawno go nie wdziałam z tak cudną minką.ostatnio tylko problemy z siostrą miał.
No właśnie, myślałam że zaraz ją pocałuje! Ale Jowita se poszła ... Na szczęście! I tak podobno mają być razem, ciekawe jak długo, oby Radzio ją zdradził ... Nie ważne z kim ;-).
Skoro zakochał się w takiej pustej lasce, która nie ma nic ciekawego w sobie poza uroda to sam musi być pusty! No, ale taka już natura mężczyzn, ze patrzą na wyglad, a Jowita jest piękna to trzeba jej przyznać
Piękna? Buhaha to mnie rozwaliłaś.
Nie wiem jak innym, ale mnie się jej typ urody nie podoba! Aha i Radzio nie jest pusty, lubię go.
No i zaraz za to ,,mężczyźni patrzą tylko na wygląd" będą się ciebie czepiać. Mnie się czepiali. Ogółem mnie się o bzdety czepiają, bo nie mają na kim wyładowywać swojej złości.
między nimi jest chemia, cała tablica mendelejewa:)))
a z innej beczki: sabina i igor też mi jakoś do siebie pasują, ale dzieci z nich to by chyba nie były za ładne:)
igor i sabina tez do siebie pasują,nie tylko charakterami,ale tez i urodą.w PM wiele czarnych charakterów zmienia sie w ideały ,więc może i z Igorem też tak będzie.lubie go,chce by pozostał jak najdłuzej w serialu.słyszeliście,że niedługo ma pojawić sie jego ojciec,którego będzie grał Ferdek Kiepski-tez czarny charakter.bedzie się działo!
O nieee Andrzej Grabowski w PM? taki dobry aktor w tym serialu... ;( a swoją drogą to ci dwaj aktorzy już się dobrze znają z Pitbulla ;)
tak tak, ja im kibicuję szczególnie żeby spadli z dywanu na podłogę. Co to w ogóle k-wa jest? Co ta całą jowita w życiu zrobiła że tak sie buja po restauracjach, winka kupuje? Śmieszna i żenująca szmata, nie kibicuję im wcale, najchętniej bym ją z serialu wypiertolił na zmywak