mnie ta laska wkurza na maksa.została chyba wprowadzona po to do serialu,zeby przerwac
sielankowe zycie Dagi i Miksera,co wychodzi jej bardzo nieudolnie.
jak ona się nazywa w realu?ile ma lat?
co do swej roli jest wkurzająca vis a vi Ewa
Irytująca panienka na siłę robiąca z siebie zbuntowaną, wyluzowaną nastolatkę:/
Na dodatek koszmarnie brzydka, te żeby, ten nos:/
Mixer jest w potrzasku-z jednej strony postawny babo-chłop z żabim głosem, z drugiej zasmarkana paskuda. Współczuję!
Bez kitu, koszmarnie brzydka to ona nie jest. Normalna dziewczyna, tylko mega wkurzająca. Irytująca tak samo jak Ewka. Scenarzyści powinni wejść na forum, poczytać, ze ludzie ich nie lubią i usunąć te postacie
Bez przesady, bez takich wkurzających postaci byłoby znacznie mniej emocji w serialu ;D
Kreują ją na lolitkę, co IMO wychodzi raczej średniawo- panna ma jeszcze trochę za dużo z dziecka, a za mało z kobiety.
a mixer nie wiedział,dzis gdzie zwiac,jakzobaczył ja w tym ręczniku...ale dał sie podejść.chyba scenarzyśći pójdą jeszcze dalej,bo panna widac bardzo zawzięta.ciekawe czy chodzi jej tylko o zakład czy cos poczuła do mixea.jak myslicie?
Nikt nie będzie już bardziej irytujący od emilki :) nigdy nie oglądam nawet fragmentów z nią, tak mnie wpienia.
post wyżej - oj tak, dokładnie to
a do tego co tam pisał/pisała że jest brzydka to typowe gadanie zakompleksionej nastolatki/jakiegoś lamusa. wg mnie dobra jest, może minimalnie wkurzająca, ale ma w cholere uroku, a z scenie mikserem naprawdę niezła była
haha najłatwiej kogoś wykosić podejrzeniami o kompleksy?:D jasne...
to raczej ciebie się tyczy, musisz być taki malutki skoro taki wypłosz jak ten dzieciak to szczyt twoich marzeń, współczuję:(
nie no inteligentny człowiek bez takich kompleksów raczej takich rzeczy nie pisze chyba
a od razu szczyt marzeń, widzę że walisz skrajnościami. nigdzie tak nie napisałem, po prostu ładna, przeciętna laska która na tle innych postaci żeńskich z serialu wypada całkiem nieźle