4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

mnie ta laska wkurza na maksa.została chyba wprowadzona po to do serialu,zeby przerwac
sielankowe zycie Dagi i Miksera,co wychodzi jej bardzo nieudolnie.

ocenił(a) serial na 10
nosferatu

jak ona się nazywa w realu?ile ma lat?

co do swej roli jest wkurzająca vis a vi Ewa

ocenił(a) serial na 7
manio96

Aktorka nazywa się Marta Kubicz.

nosferatu

Irytująca panienka na siłę robiąca z siebie zbuntowaną, wyluzowaną nastolatkę:/
Na dodatek koszmarnie brzydka, te żeby, ten nos:/
Mixer jest w potrzasku-z jednej strony postawny babo-chłop z żabim głosem, z drugiej zasmarkana paskuda. Współczuję!

shrek1991

Bez kitu, koszmarnie brzydka to ona nie jest. Normalna dziewczyna, tylko mega wkurzająca. Irytująca tak samo jak Ewka. Scenarzyści powinni wejść na forum, poczytać, ze ludzie ich nie lubią i usunąć te postacie

ocenił(a) serial na 6
milenasy

Bez przesady, bez takich wkurzających postaci byłoby znacznie mniej emocji w serialu ;D

milenasy

Wg mnie jest koszmarnie brzydka, wg ciebie nie i ja szanuję twój kiepski gust haha

shrek1991

przede wszystkim jej gra aktorska jest drewniana, a wygląda jak lolitka

użytkownik usunięty
Faraon_5

Kreują ją na lolitkę, co IMO wychodzi raczej średniawo- panna ma jeszcze trochę za dużo z dziecka, a za mało z kobiety.

shrek1991

bez przesady, ciekawe jak ty wyglądasz :) a koszmarnie brzydka to jest jola rutowicz!

milenasy

Dwa konie, tylko jeden bardziej opalony:D

shrek1991

a mixer nie wiedział,dzis gdzie zwiac,jakzobaczył ja w tym ręczniku...ale dał sie podejść.chyba scenarzyśći pójdą jeszcze dalej,bo panna widac bardzo zawzięta.ciekawe czy chodzi jej tylko o zakład czy cos poczuła do mixea.jak myslicie?

nosferatu

poczuła - "swędzenie między nogami".

użytkownik usunięty
milenasy

Nikt nie będzie już bardziej irytujący od emilki :) nigdy nie oglądam nawet fragmentów z nią, tak mnie wpienia.

shrek1991

Nawet zrzucenie ponad 10 kg nie sprawi, ze babochlop stanie się atrakcyjną kobietą.

nosferatu

post wyżej - oj tak, dokładnie to

a do tego co tam pisał/pisała że jest brzydka to typowe gadanie zakompleksionej nastolatki/jakiegoś lamusa. wg mnie dobra jest, może minimalnie wkurzająca, ale ma w cholere uroku, a z scenie mikserem naprawdę niezła była

v460

haha najłatwiej kogoś wykosić podejrzeniami o kompleksy?:D jasne...
to raczej ciebie się tyczy, musisz być taki malutki skoro taki wypłosz jak ten dzieciak to szczyt twoich marzeń, współczuję:(

shrek1991

nie no inteligentny człowiek bez takich kompleksów raczej takich rzeczy nie pisze chyba

a od razu szczyt marzeń, widzę że walisz skrajnościami. nigdzie tak nie napisałem, po prostu ładna, przeciętna laska która na tle innych postaci żeńskich z serialu wypada całkiem nieźle

ocenił(a) serial na 1
v460

jest bardzo brzydka jak wszystkie aktorki z pierwszej milosci na czele z Emilka i Marysia