4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ja rozumiem, że scenarzyści wodzą nas za nos, ale nie wyobrażam sobie tego, żeby oni w końcu się nie zeszli. Tym razem, po takich cyrkach, byłam pewna, że oboje zdają sobie sprawę, że są swoimi drugimi połówkami. Odmowa Kingi zawaliła mnie z krzesła.

ocenił(a) serial na 8
kornelia_sara

2013 odcinek :)

tera18

mam nadzieję, że 2013 (czytałam spoilery, ale nie zawsze się sprawdzają) pozytywnie mnie zaskoczy. jeśli nie, dalej nie oglądam lub przewijam sceny z Kingą ;0

ocenił(a) serial na 8
kornelia_sara

Też mam taką nadzieję, a ja przewijam tylko sceny z Adamem, bo mnie mega wk*rwia :D

kornelia_sara

i tak kinga nie bedzie z arturem

magazynier_48

Powtarzasz się w kółko. Żadna z tych Twoich przepowiedni się nie sprawdziła jak do tej pory :)

LiLuLa

a co prawda ze kinga bedzie z arturem

ocenił(a) serial na 2
kornelia_sara

Jestem facetem ale w tym momęcie przycedził bym liścia kindze za odmowę a zaraz potem scenerzyście kóry to wymyślił... jak można było tak spaprac ten wątek..... Nie ogląeam wiecj tgo guwna ...sorry za emocje ale z tych emocji to prawie roztrzaskałemc tablet na ścianie... czy tylko ja mam takie odczucia ze to był idealny momęt na powiedzenie tych 3 prostych liter? "tak"

ocenił(a) serial na 5
ArcyLado

Też nie wiem jak oni mogli to tak s.p.i.e.r.d.o.l.i.ć mogli być razem a później małżeństwem pasują do siebie. A te słowo TAK proste do powiedzenia.

ocenił(a) serial na 2
gumis882

Jak to ktoś powiedział "może i nie proste ale qurna potrzebne" lepszego momętu nie będzie spiepszyli sprawę

ocenił(a) serial na 5
ArcyLado

Spoko wszystko psują w tym filmie mogli ich połaczyć a tak nic z tego.

ocenił(a) serial na 2
ArcyLado

To uczuciengdy czekasz aż wydarzy się coś oczywistego i to się nie zdarza...

ocenił(a) serial na 5
ArcyLado

NO WŁAŚNIE NIE ZDARZA SIĘ NIC FAJNEGO W TYM SERIALU.

ocenił(a) serial na 4
gumis882

Jak to nie? :D Igor wraca prawdopodobnie w lutym xD

ocenił(a) serial na 5
Kierol

Wiem o tym w lutym go zobaczymy xd