czy tylko ja mam wrażenie że aktorzy grają w tym serialu tak sztucznie,że momentami staje się to żenujace,przypominając raczej pastiż, zdaję sobie sprawe z tego, że to tylko serial i jego głownym założeniem nie jest bycie górnolotnym ale chyba jakies zasady powinny być utrzymane...aaaaa... tragedia, a aktorka grająca Marysie swoim kunsztem aktorskim przewyzsza chyba cała obsade, ogladajac jej grę mam wrażenie że dziewczyna podczas realizacji miala non-stop kupę w majtkach, mysle ze polemika na temat jej wiarygodnosci jest zbedna-beznadziejna...:P..
masz całkowita racje, a ten paweł jest jeszcze gorszym aktorem od tej calej srakiej marysi. Nie wiem czego sie można było po nich spodziewać zatrudniając ich do tego i tak głupiego filmu czy tam serialu. W kazdym razie gorszego serialu niz ten nie widziały moje oczy ;d;d;:P:P:p
ogolen założenie serialu jest żeby był łatwy, żeby nie trzeba było myśleć, wszystko to jest spełnione
człowiek nie myśli ogladając ten serial tylko rechocze z pożal sie boże Marysi, kiczowatego Pawła i problemów podstarzałej parki
Jedyne co usprawiedliwia obencośc tego serialu na wizji to Kinga
Boże masz całkowitą racje tego serialu wogóle się nie da oglądac a ta Marysia to poprostu żal mi jej
Jak widzę jak Ci ludzie tam grają to momentami się wstydze za Polaków. Już nie chodzi o samą ich gre, chociaż to też pozostawia wiele do życzenia, ale... kto pisze ten scenariusz??!! Większej durnoty nie widziałam. To jak między sobą romawiają, jak się śmieją chociaż wcale nie jest śmiesznie... i akcja która ma trzyać w napięciu, jakieś porwania i strzelaniny, jest po prostu śmieszna.
Te sztuczne sceny,slodka marysia i kiczowaty paweł obrzydzja mi ten film tak,że nie da sie go oglądać.Kto pisze tak bezsensowne scenariusze?
No fakt.Aktorstwo w tym serialu jest na żenująco niskim poziomie.Może na siłę dało by się znaleźć jedną osobę która gra przyzwoicie,ale na razie sobie nie przypominam.Ale to co jest naprawdę przerażające to fakt,że dużo z tych pseudoaktorów skończyło szkoły filmowe/teatralne.Jak oni mogą wypuszczać takich amatorów.To jest skandal.
A scenariusz swoją drogą jest nie dość,że niedorzeczny,to na dodatek niesłychanie naiwny.