PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jestem starszym bratem magazyniera_40 i chcialem was prosic zebyscie przestali sie z niego smiac! forum jest dla niego bardzo warzne i potem jest smutny tez bardzo lubie ogladac pierwsza milosc ogladamy zawsze razem to zawsze po szkole ogladamy 2 razy dziennie nawet

magazynier__48

To ładnie macie na chacie...

magazynier__48

Przepraszam w imieniu tamtych ludzi. Nie wiedzą co czynią. Nie słuchajcie ich, mówią bzdury.
Miłego oglądania!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
__Cleo Sertortii13

Chyba chcesz mieć konto zablokowane?
Dzieciaku.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

No chyba raczej nie.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

No chyba że ty chcesz, ja tam nie wiem.

__Cleo Sertortii13

Ludzie pewnie już pozgłaszali twoje wyzwiska moderatorom. Po drugie, chyba dziecko jeszcze nie przerabiałaś odmian w szkole hahaha. W szkole jak ktoś powie, że dał Pawłowi kanapkę to też mówisz, że nie znasz takiej osoby jak "Pawłowi" hahaha? Inteligencja na poziomie zera!

tony_tr

No dokładnie,to dzieciak.
Ja już zgłosiłem,czekam na reakcje moderatorów :D

ocenił(a) serial na 7
Damx123

żal mi was. Bo jedyne co potrafiliście zrobić to zemścić się na mnie tym oto sposobem który był idiotyczny. Gdybyście byli prawdziwymi dżentelmenami to byście nie zwrócili nawet na to uwagi, ponieważ nie przezwałam was tylko podszywacza. A w ogóle teraz jesteście tacy sprytni bo to nikt nie na was tak naskoczył tylko na mnie. odczepcie się ode mnie.

__Cleo Sertortii13

Droga dziewczynko,My jesteśmy dżentelmenami ale dla kobiet.
Ty jesteś niewychowaną,małą dziewczynką która ma problemy z emocjami ...
i dojrzewaniem.
Więc to twój problem.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Chyba nie wiesz o czym piszesz, ogólnie ty nie myślisz. Skąd pewność że jestem małą dziewczyną nie radzącą sobie z emocjami? Na pewno jesteś młodszy ode mnie, mogę ci to zagwarantować. A tak na przyszłość to dziewczynki też są płci żeńskiej, pewnie się nie uważało na biologii.

__Cleo Sertortii13

Ale kobieta a dziewczynka to duża różnica w zachowaniu co widać na twoim przykładzie..poza tym twoje wychowanie i kultura a raczej jej brak domaga się pomsty.
Młodszy?
Czyli masz więcej niż moje 19 lat?
Jak ty masz 13-14 lat.
Jesteś źle wychowana i tyle.
Wyzywasz człowieka,którego nie znasz.
I rzucasz się jeszcze.
Więcej kultury dzieciaku,bo ci zablokują konto i będzie płacz.
Poza tym uważaj co piszesz i do kogo,bo tak to możesz zwracać się do swoich rodziców jak ci pozwalają,gówniaro.
Żegnam cię dzieciaku,idź na dwór i nie siedź tyle w domu i na necie.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Ja nie mam 13 - 14 lat. Jestem o wiele starsza od ciebie. I nie zarzucaj moim rodzicom złego wychowania bo nie jesteś od tego. I nie rycze z powodu takiej głupoty jak zablokowanie konta. Nie żyje tylko internetem, jak ty .

__Cleo Sertortii13

A masz nick z serialu h2o..
Nie bądź żałosna.
I nie kłam,masz nie więcej niż 14 lat dzieciaku.
A wkręcać to możesz swoim koleżanką 13 .
Jesteś źle wychowana.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Nie kłamie, a jak nie wierzysz to twój problem. Założyłam to konto gdy oglądałam ten serial. I mam więcej niż 14 lat. I to ty zachowujesz się jak dzieciak. I nie jestem źle wychowana, spójrz na siebie.

__Cleo Sertortii13

Ja nie wyzywam kogoś od po************ krety******..
Więc się zastanów co piszesz.
Oczywiście że masz 14 lat.
Jesteś źle wychowaną smarkulą.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Nie mam 14 lat!!!! Ile razy mam ci to pisać byś zrozumiał? I nie ciebie wyzywałam tylko podszywacza ponieważ podszywanie jest złe a podszywacz magazyniera chyba tego nie rozumie.

__Cleo Sertortii13

Oczywiście że masz 14 lat i nie kłam dziecko.
Idź już spać bo dostaniesz kare od rodziców.

ocenił(a) serial na 4
magazynier__48

To oglądaj mi to nie przeszkadza :)

użytkownik usunięty
magazynier__48

W imieniu swoim i kolegów przepraszam i proszę o przekazanie niskich ukłonów szanownemu bratu i jego wybrance serca, panience ''__CleoSertortii13'' również. Obiecuję poprawę.

ocenił(a) serial na 7

Dziękuje i zapraszam na nasz ślub w maju.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

W maju nie robi się ślubów- raz, że nie ma 'r', dwa, że komunijna gówniarzeria zajmuje knajpy.

ocenił(a) serial na 10

Ale k***a się tak pośmiałem że szok normalnie i święta racja Wielki_K ty masz pomysły nie ma co.

ocenił(a) serial na 7

Jest ,,r" jakbyś nie zauważył. I spoko możemy ślub przełożyć na czerwiec.

Wg mnie nie bez powodu pisała o maju... pewnie chodziło jej o przystąpienie do pierwszej komunii. Cleo i magazynier haha dosłownie złota para, ich dzieci będą pewnie wybitnymi naukowcami buahaha

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

Owszem 13 maja jest komunia ale mojej siostry. I zazdrościcie mi bo mam więcej rozumu od was.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

A gdyby wszyscy tak nas was najeżdżali to nie byłoby wcale wam tak miło. Teraz jesteście tacy mądrzy bo nikt tak nie robi. I odczepcie się ode mnie! Ja już nawet nie czytam co wy tam piszecie bo to są bzdury które nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Wy myślicie że lepiej wiecie ile mam lat, jaka jestem itp. Ale ja chyba lepiej wiem te parę rzeczy o sobie, więc dajcie mi święty spokój! W życiu mnie na oczy nie widzieliście, w necie to każdy się mądruje a w realu nie jest już tak kolorowo. Jeśli macie chociaż jeden procent rozumu to dalibyście mi spokój i zajęli się własnym życiem, a nie tylko czerpiecie radość z dogryzania mi. Przyznaje jestem na was wściekła i wcale mi się to nie podoba. Ja nikogo nie wyzywałam, prócz podszywacza. A wy zachowujecie się tak jakbym ja do was miała jakieś pretensje a nie mam. Nie mam pojęcia dlaczego tak mnie nienawidzicie, ale mam to gdzieś i w ogóle mnie to nie obchodzi, bo ja mam swoje życie i swoich przyjaciół którzy wiedzą jaka jestem lepiej od was wszystkich razem wziętych.

__Cleo Sertortii13

Bo twoi koledzy mają po 12-13 lat.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Wyluzuj. Seriously. O czym ty w ogóle piszesz, jaka nienawiść?? Nie wiem, jak bardzo będzie dla ciebie odkrywcze to co zaraz napiszę, ale -to jest internet-, jeden wielki ściek, w którym w tym przypadku całkowicie anonimowi wobec siebie ludzie gadają sobie na lajcie o kretyńskim polskim serialu. I tyle. Nie ma się o co spinać.

tony_tr

Hahahaha :D

ocenił(a) serial na 7
Damx123

A twoi? Pewnie jeszcze młodsi i głupsi :) :) :) :)
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
O żal, pewnie masz 10 lat bo nikt straszy by się nie czepiał o takie pierdoły jak ty.
Pisze do kogoś innego a ty zaczynasz ze mną kłótnie.

__Cleo Sertortii13

"hahahahha"
To jak komunia w tym roku?
Dzieciaku?

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Tak, komunia jest jak co roku ... Mam nadzieje że będzie ci ładnie w tej albie, smarkaczu.

__Cleo Sertortii13

Ja już dawno miałem komunię,ale wszystko przed tobą dziewczynko.
O widzę wyżej że twoje wypowiedzi są zablokowane hahahaha..

Damx123

Zgadzam sie z osobami powyzej. Ta Cleocostam jest od jakiegos czasu irytujaca, na poczatku byla ok ale teraz zaczela jakies madrosci wyglaszac i przechwalac sie. Nie to zebym byl kolejna osoba co atakuje, ale przykro ze kiedys fajni uzytkownicy teraz schodza na psy.

Hitek

Ja nie poznałem jej lepszej strony.
Znam tą którą teraz pokazuje czyli niezbyt dobrą.
Mam nadzieje że takich osób jak ona będzie coraz mniej na forum.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Nie poznałeś mojej lepszej strony bo nawet nie próbujesz jej poznać.
Nie poznasz dobrze osoby, kiedy cały czas będziesz się jej czepiać i wyzywać od smarkul. Może przestań się zachowywać jak du*** to ja pokaże swoją lepszą stronę.

ocenił(a) serial na 7
Hitek

Nie jestem zła i nie wmówicie mi tego. Po prostu cały czas się mnie czepiacie, a ja mam tego dość. Gdybym miała inny nick dalibyście mi spokój. A tak, to wy jesteście irytujący.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

I dlaczego nikt cię nie czepia Damx123 to on jest milion bardziej wkurzający.
Cały czas gada że mam 12 lat i jestem niewychowaną smarkulą. Tak się składa że jestem o wiele starsza i rodzice wychowali mnie najlepiej jak umieli. I ten cały Damx nie byłby taki wyszczekany w realu.

__Cleo Sertortii13

Właśnie to takie przechwalanie jest irytujące "Ja patrzę tylko na wygląd" albo "Jestem od Ciebie dużo starsza". Na takich forach jak to nie liczy się wiek bo nigdy niewiadomo ile kto ma lat, każdy może powiedzieć co chce i jak chce, nie wiek jest odzwierciedleniem dojrzałości i tego czy ktoś sensownie się wypowiada.

ocenił(a) serial na 7
Hitek

Oj, tam każdy wypowiada się jak chce, a wy nie powinniście tak naskakiwać. I własnie źle mnie zrozumieliście, bo pisałam że wygląd też się liczy ale nie jest na pierwszym miejscu.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

A że Damx123 nazywa mnie smarkulą czy cały czas się czepia to już nie ma dla was żadnego znaczenia! Tylko zauważacie jak ja coś zrobie źle, a jak on to jest dobrze i wolno mu wszystko!
Wiem że nikt nie jest święty, ale wymagacie ode mnie rzeczy których od siebie nie wymagacie. To nie fair. Najpierw popatrzcie na siebie.

__Cleo Sertortii13

Co do wieku owszem to jest przesada, bo tutaj wiek jest zawsze w pewnym stopniu niewiadomą, też za ostro się wypowiada w stosunku do dziewczyny. Ale jak Ci się nie podoba czy coś o nikt nie każe Ci na siłę odpowiadać i odgryźć się bo nigdy nie zakończysz z nim kłótni, on będzie widział że mówi coś niewygodnego dla Ciebie to Ci dołoży

ocenił(a) serial na 7
Hitek

Wiem masz racje, ale za każdym razem kiedy Damx123 nazwie mnie smarkulą czy coś w tym stylu nic o mnie nie wiedząc bierze mnie straszna złość! Normalnie, chodź na pewno mi nikt nie uwierzy jestem spokojna. Nawet nie którzy mówią że aż za spokojna.

__Cleo Sertortii13

Ojej..straszne.
Normalnie chyba masz załamanie jakieś.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Tak, mam załamanie nerwowe, przez ciebie!

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

No jeśli ci zależy na takiej opinii, to służę uprzejmie- on w tej waszej śmiesznej bitwie na rapy nie zaprezentował się ani o milimetr mądrzej niż ty, powiedziałbym, że chyba nawet przeciwnie.
Oboje sprawiacie, że czuję się jakbym wrócił na korytarz swojego (wczesnego) gimnazjum ;-D

ocenił(a) serial na 7

No widzisz, dzięki nam powróciłeś do swojego dzieciństwa.

Nikt cię nie prosił o komentarz ani wypowiedź więc zamilcz.

użytkownik usunięty
Damx123

Żebym jadł teraz kanapkę i popijał ją sokiem z marchewki i brzoskwini też nikt mnie nie prosił, a jednak to robię. No i obawiam się, że chwila w której zacznę słuchać poleceń mentalnych gimbusów jeszcze nie nadeszła.