Od marca. To w ogóle jest śmieszne, ze główny bohater serialu przeżywa taki dramat, wychodzi z tego i nie ma człowieka. Nie wiadomo co robi, jak wraca do normalnego życia, nie spotyka sie z Kingą, Majką czy Beatą. Fatalna sprawa, zero inwencji ze strony scenarzystów w przypadku tak ważnej postaci. Przykre to.
Ja bym chciał żeby pokazali Artura jak układa sobie życie z jakąś kobietą ma z nią dzieci a przy tym dalej jest zabawnym gościem tyle że odpowiedzialnym.
Fajnie by było, ale tak to już jest, że gdy jaką para jest ze sobą szczęśliwa to niemal znika z serialu. Jak Sabina i Natan. Jak nie ma jakichś problemów, romansów to co mają pokazywać? Jak jedzą śniadanie rozmawiając o wczorajszym seksie, filmie czy pogodzie? Jedynie w przypadku Bartka i Emilki jakoś to wychodzi, bo w Wadlewie cały czas jakieś cuda się dzieją. Jestem ciekaw kiedy w końcu skończą im się te kretyńskie pomysły na wsi.
Oczywiście co dwa dni Emilia się kłóci z Malwiną i co dwa dni układaja się że sobą.
Czyli jednak coś tam nagrywali w październiku na styczeń z Arturem. Ale raczej tylko epizody będą.
Wiem, widziałem. Ale na większe wątki z Arturem przyjdzie nam poczekać trochę dłużej. Ja żałuje, że ciągle nie ogarnęli mu jakiejś chaty - wiadomo, że musi być luksusowa. To jest spory koszt, a pewnie nie mają pomysłów i tuła się ten Artur po firmie czy BarBarianie.
Jeszcze to jestem w stanie zrozumieć spotkał się na chwilę z Izą to może bardziej mu się opłacało tam przyjechać niż chatę stroić.Iza też mieszka w pałacu a nigdy go nie pokazują.
Ale Iza to nie główna bohaterka, a w przypadku Artura jest to przykra sprawa. Szczególnie teraz, po operacji, można by w serialowym domu Kulczyckiego nagrać sporo scen.
W sumie tak,poza tym nie musieliby pokazywać jakiejś straszniej willi moglby pokazać w miarę sensowny dom i powiedzieć że Artur miał dość luksusowej chaty i się przeprowadził.