4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Od marca. To w ogóle jest śmieszne, ze główny bohater serialu przeżywa taki dramat, wychodzi z tego i nie ma człowieka. Nie wiadomo co robi, jak wraca do normalnego życia, nie spotyka sie z Kingą, Majką czy Beatą. Fatalna sprawa, zero inwencji ze strony scenarzystów w przypadku tak ważnej postaci. Przykre to.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja bym chciał żeby pokazali Artura jak układa sobie życie z jakąś kobietą ma z nią dzieci a przy tym dalej jest zabawnym gościem tyle że odpowiedzialnym.

ocenił(a) serial na 10

Fajnie by było, ale tak to już jest, że gdy jaką para jest ze sobą szczęśliwa to niemal znika z serialu. Jak Sabina i Natan. Jak nie ma jakichś problemów, romansów to co mają pokazywać? Jak jedzą śniadanie rozmawiając o wczorajszym seksie, filmie czy pogodzie? Jedynie w przypadku Bartka i Emilki jakoś to wychodzi, bo w Wadlewie cały czas jakieś cuda się dzieją. Jestem ciekaw kiedy w końcu skończą im się te kretyńskie pomysły na wsi.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Oczywiście co dwa dni Emilia się kłóci z Malwiną i co dwa dni układaja się że sobą.

Zgiebongo

skad wiesz

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Miałbyć od marca a już dzisiaj się pojawił więc masz błędne informacje.

ocenił(a) serial na 10

Czyli jednak coś tam nagrywali w październiku na styczeń z Arturem. Ale raczej tylko epizody będą.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Scena jak Artur siedzi z Izą w Barze i gadają.

ocenił(a) serial na 10

Wiem, widziałem. Ale na większe wątki z Arturem przyjdzie nam poczekać trochę dłużej. Ja żałuje, że ciągle nie ogarnęli mu jakiejś chaty - wiadomo, że musi być luksusowa. To jest spory koszt, a pewnie nie mają pomysłów i tuła się ten Artur po firmie czy BarBarianie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Jeszcze to jestem w stanie zrozumieć spotkał się na chwilę z Izą to może bardziej mu się opłacało tam przyjechać niż chatę stroić.Iza też mieszka w pałacu a nigdy go nie pokazują.

ocenił(a) serial na 10

Ale Iza to nie główna bohaterka, a w przypadku Artura jest to przykra sprawa. Szczególnie teraz, po operacji, można by w serialowym domu Kulczyckiego nagrać sporo scen.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

W sumie tak,poza tym nie musieliby pokazywać jakiejś straszniej willi moglby pokazać w miarę sensowny dom i powiedzieć że Artur miał dość luksusowej chaty i się przeprowadził.

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Niestety jego bohater pojawi się dopiero wiosną, w marcu.

Anna_0604

ale kto taki