4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
użytkownik usunięty
magazynier_48

To pewne?

ocenił(a) serial na 8

Tak, info z fanpage'a PM na fb. Pewnie wywalą Pawła. Nowa czołówka już 14.02!

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

No tak, pewnie po raz pierwszy w historii serialu nie zobaczymy Pawła w czołówce. Ciekawe czy będzie Aleks bądź Agata.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Oby był Hubert! Też mnie ciekawi, czy wrzucą Aleksa. Na pewno na miejsce zasługują już Daga, Nikola, Wojtek, w sumie też Dominik. Nie ukrywam, że marzy mi się umieszczenie tam również wracającego (nie wiadomo w jakiej roli) Rafała Mohra. :D

A, i oprócz Pawła, pewnie zabraknie też Oli.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

A, no i Beata! Musi być. Czuję, że będzie. To przecież istotna postać. :)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Beata na bank, występuje od dłuższego czasu i to regularnie.

Zgiebongo

to bedzie z arturem

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Robienie nowej czołówki teraz nie jest dobrym posunięciem. Ci idioci pewnie nawet nie ustalili z kim w końcu będzie Marysia i Kinga. I niech w końcu pomyślą nad nowym Pawłem. Znowu wyjdzie tak, że czołówka będzie zgadzać się przez najwyżej 30 odcinków, a później znowu wielkie zmiany..

mateusz815

to ich decyzja

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Do 14 lutego nic nie będzie jasne, więc pewnie nie będą też spoilerować w nowej czołówce. Też się zdziwiłam, że tak szybko zmieniają. Ciekawe czy pojawi się Adam u boku Kingi, jak teraz będzie przedstawiany Artur po rozpadzie starej paczki. Trochę pytań się nasuwa.

Zgiebongo

wiadomo ze adam bedzie u boku kingi

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Raz nam zaspoilerowali, dodając Huberta, gdy niby nie żył (można więc było przypuszczać, że jego smierć jest sfingowana).

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Wtedy to było prawdopodobne, ale gdyby teraz dowalili z Igorem (w każdym razie z Rafałem Mohrem) to byłbym w szoku.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Scenarzysi musza najpierw ogarnac obsade tak,aby nie zmieniala sie co chwile.

a tam czołowka ile lat byla

magazynier_48

Pawła od dawna nie było, solary też a w czolówce byli.

fifi123

a ile ta ma lat czolowka

magazynier_48

Już nawet chyba się znudziła wszystkim, no i muszą umieścić tam Dominika, Dagę, Aleksa, Beatę i może Agatę, bo pewnie w nowym sezonie też będą występować.

fifi123

beata bedzie u boku artura

magazynier_48

Trochę dziwi mnie że w tej czołówce która jest obecnie nie ma Dagi a jest Patrycja, która gra w serialu krócej.

fifi123

beata bedzie u boku artura

użytkownik usunięty
magazynier_48

Agata na pewno bedzie wystepowac,bo Sabina odwiedzi ja w psychiatryku i jej wybaczy, a Agatka okaze skruche. Ciekawe czy ona tez przejdzie metamorforze tak jak Sabina,Wiktoria i cala reszta i bedzie dobra. To byloby przegiecie.

he

Tak, bo Agata spotka swoją pierwszą miłość, a pierwsza miłość leczy nawet choroby psychiczne, nawet osobowość dyssoscjalną, schizofrenię itp. Tak to już jest z tą miłością.
W PM każdy bohater negatywny staje się pozytywnym, a jak nie można, to za karę się go uśmierca :D

użytkownik usunięty
magazynier_48

A ja wolałam pierwszą czołówkę, ona była przez prawie siedemset odcinków, potem druga była chyba przez pięćset pare, a ta trzecia zupełnie nie dawno i znów ma być zmiana? Eh......... Pierwszy raz Pawła nie będzie..... Niezbyt dobrze wróżę temu serialowi... Już pomijając to, że nigdy Krawczyka i Włodzi nie lubiłam....

ciekawo jakabedzie

ocenił(a) serial na 4

pierwsza czołowka była przez 900 ileś odcinków, następna do odcinka 1499

magazynier_48

Ciekawe czy Kaśka będzie w czołówce ? :)

OlciaxGlamcio

napewno bedzie

użytkownik usunięty
magazynier_48

Marycha wygląda beznadziejnie pierwszamilosc10.pl/nowa-czolowka-pierwszej-milosci-niezwykla-aneta-zajac-zdjeci a/

to nie marysia

użytkownik usunięty
magazynier_48

Najlepsza była pierwsza według mnie.

użytkownik usunięty

Pewnie Pawła nie będzie w czołówce skoro Krawczyk wycofał się.

To nie maiałoby sensu gdyby był skoro już niegdy go nie będzie, no chyba że nowy aktor.

no nie bedzie