4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

a wam jak się wydaje ...smutno mi bo pewnie jak pójdzie do paki to wątek z nim zakończą a on mnie tak ciekawił a bez niego nudno będzie

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Jego obecność po tym wszystkim jest absolutnie wykluczona, najważniejsze, żeby nie został uśmiercony. Jak pójdzie do więzienia to chociaż za pare lat będzie mógł wyjść.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

No tak samo jak Weksler też siedział w więzieniu , wyszedł i dalej zajmuje się swoja firmą

Mia18889

no niestety, z pewnością zakończą ;( mam nadzieję, że ucieknie albo pójdzie siedzieć, nie zniósłbym jego śmierci. jest jeszcze jedna opcja - że się opamięta i wtedy nie znikłby w żaden sposób, ale to bardzo, bardzo mało prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No właśnie na pewno trafi do więzienia . Fajnie by było jak by się opamiętał ale niestety musieli scenarzyści to spieprzyć takimi akcjami :( . Się nie spodziewałam tego że tak zniszczą tego Igora :(

gumis882

otóż to. zrobili teraz z niego bezwzględnego i zimnego drania bez żadnych uczuć, zrobili też z niego mordercę. wcześniej nie spodziewałbym się tego po nim.

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No właśnie ja tak samo. Nie ubyło by ich jak by pokazywali jego zmiany na lepsze to nie wola wszystko niszczyć niż naprawić

użytkownik usunięty
gumis882

Na pewno pojdzie. Wiele zlego zrobil.

Mia18889

jakby poszedł do więzienia to twórcy mieliby otwartą furtkę powrotu, bo jak go w tej hali zabiją to już nie będzie zmiłuj i to będzie koniec tej postaci. Raz już ten błąd popełnili i się z tego wykręcili, a teraz pożegnanie z nim byłoby już na zawsze więc chyba drugi raz nie zrobią tego błędu. Chociaż dla mnie to co teraz się dzieje jest taką jakby "wersją alternatywną" bo ja i tak uznaję, że prawdziwy wątek Igora skończył się w momencie lotu ze schodów.

ocenił(a) serial na 8
Mia18889

wg mnie zginie i koniec

ocenił(a) serial na 9
Mia18889

no dobra pójdzie do paki i co z tego ? Dużo złego zrobił to niech ma za swoje ! A reżyserzy pewnie coś nowego wymyslą, jakieś nowe wątki, i dadzą kolejnego świra :) !!!!!

alexandrax123

po co nowy, jeśli Igor jest najlepszy?

ocenił(a) serial na 9
makintosz

no tak ale on może do paki trafic i wtedy to już nikogo nie bedzie ( świra ) !! :)