co to byla za pisoenka ktora dzis leciala w filmie ?? pliska odpiszcie jak ktos zna z gory thx :)
na końcowych napisac zdarzyłam tylko zobaczyc ze to z filmu "sobotnia noc"ale jak wpisuje w wyszukiwarce to nic sie ciekawego nie pokazuje:/
mnie tez sie podobala byla po prostu boska..próbowałam wpisać słowa tej piosenki w wyszukiwarkach, ale nic nie znalazło właściwego... kto wie niech odpisze:*
własnie wysłalam do nich e-maila i jak cos napisza to wam dam znac bo rowniez mi sie podoba ta piosenka:)pozdrawiam:)
Błagam wyślij mi ta piosenke albo tytuł i wykonawce tej piosenki jak już bedziesz znać !! :)) :** Świetna jest.. Mmm.. Jak coś to pisz na gg 4418103 nawet jak będę niedostępna ;* Z gory dziekuje :*
widze ze nie tylko ja szukam tej piosenki :) ... jak ją już ktos bedzie miał to wyslijcie mi tez na maila olia@o2.pl blagam! i pozdrawiam :)
no mi tż to nie znajduje w tym aresie :( jak znajdziecie to wyślijcie mi na e-mail natalie.natalie@wp.pl
http://pierwsza-milosc-.klub.mylog.pl/ tu jest to z youtube...:) tym którym nie wchodzi na youtube (a wiem że tacy są) to tu odtworzy wam się normalnie i bez żadnego problemu..;)
no pewnie bo to mój klubik :) hehe wiem że kiepska jakość ale tak to nie trzeba ciągle na youtube wchodzić...może jeszcze kiedyś znajdziemy całą piosenkę :P
Ale spoko!! Dostałam odpowiedź przed chwilą dosłownie od pierwszej miłości. I napisali że zespół Mancu wyda prawdopodobnie niedługo płytę...:D