4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34587
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

co to byla za pisoenka ktora dzis leciala w filmie ?? pliska odpiszcie jak ktos zna z gory thx :)

martuska358

tez bym chciała wiedziec...
ale nawet na forum PM nie wiedza...

Miss_Impossible

na końcowych napisac zdarzyłam tylko zobaczyc ze to z filmu "sobotnia noc"ale jak wpisuje w wyszukiwarce to nic sie ciekawego nie pokazuje:/

ocenił(a) serial na 5
martuska358

mnie tez sie podobala byla po prostu boska..próbowałam wpisać słowa tej piosenki w wyszukiwarkach, ale nic nie znalazło właściwego... kto wie niech odpisze:*

martuska358

własnie wysłalam do nich e-maila i jak cos napisza to wam dam znac bo rowniez mi sie podoba ta piosenka:)pozdrawiam:)

meg1089

Błagam wyślij mi ta piosenke albo tytuł i wykonawce tej piosenki jak już bedziesz znać !! :)) :** Świetna jest.. Mmm.. Jak coś to pisz na gg 4418103 nawet jak będę niedostępna ;* Z gory dziekuje :*

ocenił(a) serial na 1
martuska358

Ta piosenka nosi tytuł "Jesteś szalona" śpiewa ją grupa Boys

lukasz_8910

hehehe :p no chyba nie bardzo śpiewa ją boys ;]

ocenił(a) serial na 5
lukasz_8910

i nie bardzo nosi tytuł Jesteś szalona :P

martuska358

widze ze nie tylko ja szukam tej piosenki :) ... jak ją już ktos bedzie miał to wyslijcie mi tez na maila olia@o2.pl blagam! i pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
mojra

no mi tż to nie znajduje w tym aresie :( jak znajdziecie to wyślijcie mi na e-mail natalie.natalie@wp.pl

ocenił(a) serial na 5
mojra

http://pierwsza-milosc-.klub.mylog.pl/ tu jest to z youtube...:) tym którym nie wchodzi na youtube (a wiem że tacy są) to tu odtworzy wam się normalnie i bez żadnego problemu..;)

użytkownik usunięty
prusia

no pewnie bo to mój klubik :) hehe wiem że kiepska jakość ale tak to nie trzeba ciągle na youtube wchodzić...może jeszcze kiedyś znajdziemy całą piosenkę :P

martuska358

zespół SRANIE W BANIE ,,JADĄ DZI###KI DO BU###LU"

ocenił(a) serial na 5
martuska358

Ale spoko!! Dostałam odpowiedź przed chwilą dosłownie od pierwszej miłości. I napisali że zespół Mancu wyda prawdopodobnie niedługo płytę...:D

martuska358

wejdź na wkretke tam wpisz mancu i znajdzie ci sobotnia noc to jest ta piosenka

martuska358

ta piosenka to Mancu_-_Sobotnia_Noc pozdrawiam :)

olunia7792

jeśli ktoś chcę tą piosenke, to pisać na avril-sandra@wp.pl :)

avril_sandra

http://mp3.teledyski.info/index.html?text=mancu+&strona=1&file=global&name=eplik &dalej=Szukaj link do strony z piosenka:)