4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

pamięta ktoś może odcinek w którym jakiś dres chce od Bartka pieniądze a ten uderza go z główki? w tym samym odcinku ktoś jeszcze nadział się na tego dresa :D

randik

Bartek uderzył dresa z główki? to nie mógł być Bartek

no_bo_co

no a jednak, ale to nie był taki typowy dres :D i jeszcze papierosy mu zabrał :D

ocenił(a) serial na 8
randik

Bartek, Bartek... Też pamiętam tę scenę. Niedawno jeszcze nawet na YT to było. Bartuś wracał akurat wkurzony, podskoczyły do niego jakieś dresy i nasz doktorek postanowił użyć akurat głowy, żeby przepędzić natrętów.

Cefalix

nie wierze że nikt tego nie pamięta...

ocenił(a) serial na 8
randik

Ja pamiętam, ale w którym to było odcinku to ja Ci niestety nie powiem. Nawet nie pamiętam z kim Bartek był wtedy związany, chociaż stawiałbym na Tatianę albo na Lucynę...

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

raczej Lucynę, bo to nie było aż tak dawno

ocenił(a) serial na 8
igrek3_2

Tak. Jeszcze pomyślałem, że może to też czasy jak o Ankę się starał. Tatiana była bardzo dawno, faktycznie.

Cefalix

To było z Tanią jak dowiedział się że jest prostytutką a chwile wcześniej Marek z tymi samymi kolesiami też miał zadarcie .

randik

Przecież jakieś łepki mu wtedy zajumały zegarek i portfel chyba a on srał przed nimi po gaciach

Belsnizkel

Hehe pamietam jak go wtedy gałązką zdzielili,plakal jak male dziecko,gonili za nim po calym Wadlewie,chyba ukrywal sie w krzakach...

ocenił(a) serial na 8
aron312

To była inna sytuacja.... Jak napadli Bartka i Lucynę, a Bartek się nie postawił i zabrali mu coś tam. A wcześniej jeszcze Bartek szedł wkur... i nie dość, że przywalił kolesiowi z główki to jeszcze zabrał mu fajki i chciał ognia.