PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34536
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

kilku miesięcy serialu, czyli kto był/jest z kim, jakie zdarzenia miały miejsce.
Obejrzałem dziś odcinek, gdzie zabito Manueala, Marysia urodziła w pokoju, nastolatek chodzi z Wolszczak, Pawł w szpitalu u Włodarczyk, ta coś ukrywa, Kinga krzyczy do Artura, Stefani podpisuje podejrzaną umowę itp. wszystko to mnie zaciekawiło i byłem zdumiony że przez 35 minut (plus 10 reklamy) tyle może się dziać w serialu obyczajowym.
Powiem szczerze że serial uważam za bardzo słaby, prosty, a wątki wzorowane a wielu filmach połaczone tu w jeden. Kiedyś obejrzałem kilka odcinków a po dzisiejszym widzę zę dużo się zmeiniło więć nurtuje mnie bardzo odpowiedzź na moje pytania.
Jeśli jest jakieś streszczenie odcinków na stronie to również poprosze.

Alex_Tyler

naprawdę dużo by opowiadac. w wielkim skrócie:
Paweł będac jeszcze z Anką (Wlodarczyk), przespał się z Maryśka i ona zaszła w ciąże. po tym jak się przespali ona wyjechała do berlina bo nie wiedziała czego chce od Pawła, tam dowiedziała się że jest w ciąży i nigdy nie powiedziała o tym Pawłowi. on rozstał się z Anką, ale po jakimś czasie do niej wrócił. Majka po namyśle stwierdziła że kocha Pawła ale wtedy było już za późno. o wszystkim wie Kinga, która za namową Marysi nikomu we Wrocławiu nie powiedziała o dziecku. to jest ta tajemnica Kingi.
brat Pawła ma/miał białaczkę. jest po przeszczepie.
Manuel niby zachorował, trafił z więzienia do tego szpitala gdzie leżal Mariusz. chciał zabic Pawła za to, co zrobił mu kiedys. (nie jestem pewna, ale chyba władował go do wiezenia czy coś takiego). uciekł policjantom, zamiast Pawła postrzelił Ankę, dlatego i ona wylądowała w szpitalu. potem tak się z Pawłem gonili i gonili, aż się ostatecznie dorwali.
nie mam pojęcia o co chodzi z tymi tancami w bar barianie i umową.:)
Błażej (nastolatek) zakochał się w Grażynie Weksler (Wolszczak), matce swojej byłej dziewczyny Sabiny. tak za nią chodził i chodził, że aż wychodził. ta też się w nim zakochała. długo się przed tym broniła, ale przestała. jej mąż, Karol Weksler, bogaty biznesman, uległ podstępowi Anety Pałkowskiej i Artura i trafił do więzenia za przekręty.
Artur zdradził Berenikę, ta go zostawiła, ale po jakimś czasie mu wybaczyła i do niego wróciła.

w wielkim skrócie to tyle!:)

erzg

Z tymi tańcami w barbarianie chodzi o to ,że przyjechały koleżanki Stefani. I chciały gdzieś wystąpić. Więc postanowiły mieć próby w barbarianie. Stefani kierowała próbami. Jedna z tancerek tuż przed występem skręciła nogę. Stefani zgodziła sie ją zastąpić. Ten co przyszedł ich oceniać był zachwycony. Jednak potem Stefani zrezygnowała ze sławy i została w barbarianie z Kaśka;) Bardzo tego żałując.

__Cleo Sertortii13

Dzięki za odpowiedzi.
A co z Bartkiem i Patrykiem się dzieje?
Na czyim grobie był wczoraj Paweł?

Alex_Tyler

up@
Patryk boi się testów na ojcostwo bo nie jest pewny czy jest biologicznym ojcem biebera , a jego matka chce go zabrać to uk. Na cmentarzu leży Git Brona.
Ciekawi mnie co z Bartkiem po tym nieudanym ślubie