4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

czy na plan serialu wróci Maria Góralczyk ?

bajla1987

Oby nie, więcej drewna w tym serialu nie trzeba.

ocenił(a) serial na 3
Faraon_5

fajnie mówiła jakby miała kluski w geb..:D

bajla1987

Ten młody który gra Mirka jest z twarzy podobny do Marysi Góralczyk.

ocenił(a) serial na 7
bajla1987

Nie. A teraz dawaj dwa złote.

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 7
bajla1987

Dzięki. Aha i jakbyś mogła prześlij mi faksem.

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

pamietaj że podatek musisz od tego odprowadzic :)

ocenił(a) serial na 10
bajla1987

A Berenika wróci czy już nie?

ocenił(a) serial na 3
Zbuntowany_RBD

która to Berenika?

ocenił(a) serial na 10
bajla1987

Ta od Artura.

ocenił(a) serial na 7
bajla1987

Nie muszę to jest nie legalny przelew więc nie mam takiego obowiązku.

ocenił(a) serial na 7
bajla1987

Oby, ja uwielbiałam postać Magdy!!! Swoją drogą Paweł już nie jest z Majką od dawna, dlaczego nie wróciła :( między nimi była taka namiętność, to była PIERWSZA MIŁOŚĆ Pawła. Może jak teraz odchodzi Ania to wprowadzą na nowo Magdę?

bajla1987

a kto to był? co za magda?

klonex

szczeniacka miłość Pawła, chyba jeszcze z bidula. Pojawiała się jakiś czas temu, chciała go odbić Majce, ale ostatecznie jej się nie udało :) Z tego co wiem to właśnie Rajmund załatwił jej tą pracę w Niemczech "przy ogórkach" ;p

ocenił(a) serial na 3
klonex

http://www.filmweb.pl/person/Aleksandra+Z%C4%85b-207455

ocenił(a) serial na 3
bajla1987

Aleksandra pasuje do roli kobiety Pawła

bajla1987

Magda nie wróci . Aktualnie robi zawrotną karierę w niemieckim burdelu.

ocenił(a) serial na 7
Bawidamek_filmaniak

Niemcy? Rajmund? E nie .... Ona na pewno była w Japonii, nie pamiętam czy wróciła.. To była modelka, znajoma Kaśki (mógłby czasem coś o niej wspomnieć). W sumie to pośrednio przez nią Paweł i Majka się rozwiedli...
Paweł wciąż coś czuł do Magdy ---> Majka była zazdrosna i wypłakiwała się w ramie Stasiaka ---> Zdradziła Pawła ze Stasiakiem... itp.
Aktorka bardzo kiepsko płakała, ale uwielbiałam ją mimo wszystko:)

Naavy

a pamiętam coś co paweł miał jakieś rury naprawic czy cos takiego u niej , ale to nie była ta aleksandra dąb na 100%

ocenił(a) serial na 3
klonex

....wiem wiem to była tylko przymiarka z całej obsady jaka jest tylko ona mi pasuje jeszcze do pawała skoro Maria Góralczyk nie wróci do serialu.Swoją droga to od kiedy Paweł jest hydraulikiem ??Był strażakiem ,ochroniarzem ,ulicznym wojownikiem ale tego nie pamietam hehehe jeszcze wiele rzeczy o nim nie wiemy :)Krzyżanowski kiedy jeszcze miał długie włosy przzypominał mi Herkulesa którego grał KEVIN SORBO więc moz kiedys ....:)

bajla1987

mi w tych długich włosach , strasznie się kojarzy z moim kumplem, serdecznym spoko ziomkiem. Może nawet mają podobne zachowania, chociażby pod wpływem alkoholu, zarówno temu jak i tamtemu ostro bije w dekiel..

klonex

ona natomiast chciała też naprawić jego rurę, niestety nie była odpowiednio przeszkolona więc jej nie pozwolił.

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

może tam rury nie mogła znalesc :)

bajla1987

nie no przecież ojcostwo mu nie obce, tak więc zakładajmy że ma. W końcu "takich jaj" jak Paweł to chyba nikt tam nie ma...