PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiadomo coś na ten temat? Będzie tak zwiastun na oficjalnej stronie PM?

igrek3_2

póki co, nic nie wiadomo. Nowe odcinki do następnej (9?) serii są nagrywane od kilku dni dopiero. Może w lipcu/sierpniu pojawią się jakieś "niusy" co do nowych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Y2J

Dzięki

igrek3_2

Magda Górska, aktorka takich seriali "Na dobre i na złe", "Pierwsza miłość", "Kryminalini" i "M jak miłość" jest w ciąży. Za kilka miesięcy urodzi dziecko. Póki co pokazuje ciążowy brzuszek.
Ciekawe jak potoczą się losy Eweliny i Bartka. Czy zostanie na tym, że dziecko będzie jego a może Dawida?
Kto wie co w tym serialu może się jeszcze wydarzyć.
Po wakacjach czekają na nas zaskakujące odcinki, wątek Eweliny i Bartka nareszcie się rozbuduje.
Gratulujemy przyszłym rodzicom :)

igrek3_2

Ewelina wróci wydaje mi się że to dziecko Bartka bo w 1324 odcinku gorzej się jakoś poczuła za brzuch się łapała

igrek3_2

Artur i Berenika zamieszkąją w apartamentowcu Halszka Lehman ma na stałe dołączyć do serialu i Sabina ma otworzyć dom mody

ocenił(a) serial na 7
kchm1

własnie ja też myslalm ze bd zwiastun ,, po wakacjach,, a tu nic . ;/

burok95

moze nie mieli

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Będzie zwiastun tylko pewnie za kilkanaście dni.
Muszą trzymać napięcie, bo jak dadzą teraz zwiastun to się wszystko okaże co z Majką.
Oni chcą nas potrzymać w niepewności :)

ocenił(a) serial na 4
Ginny15

MAJKA przeżyje to na chłopski rozum wiadomo, a ponieważ będzie umierająca to Pawła powiadomią, że to jego dziecko i że w ogóle ma jakieś dziecko

ocenił(a) serial na 10
marajka

Heh, tak mi się teraz skojarzyła końcówka z końcówką Star Wars Epizod III. Jeszcze tylko, żeby był to chłopiec (a wydaje mi się, że dziewczynkę urodziła), to by go nazwali Luke i później moglibyśmy usłyszeć "Luke, jestem twoim ojcem!" :P

Ale pewnie będzie mniej dramatycznie w tej kwestii. Odnośnie zwiastuna, to raczej koniec sierpnia, kiedy już praktycznie skończą zdjęcia do większości odcinków i będzie można z tego coś wybrać do zwiastuna.

Ginny15

to poewnie w sierpniu dadza zwistun

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

mogli by wgl nie dawać . dla nie których może wydawać sie to dziwne ,ale pokażą co bd po wakacjach i nie bd żadnego zaskoczenia.a tak byłby spontan nikt by nie wiedział co bd się działo i nie było by żadnych podejrzeń. ;/
;p pozdr.;d

burok95

a wiesz kiedy pokaza

magazynier_48

W grudniu popołudniu.

użytkownik usunięty
Faraon_5

Kiedy przyjdą Szwedy.

Za 2 miesiące temu.

Hitek

Co mają pokazać jak dopiero zaczynają kręcić materiał?! Pomyślcie! -.-'

ekoderka