4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

rozwod Sabiny

ocenił(a) serial na 4

prosze mnie oswiecic - moze ktos tu ma chociaz mgliste pojecie nt.prawa, rozwodow itp., ale mi sie wydaje, zze Sabina dostalaby rozwod z palcem w d... i bez zadnej zgody Igora chocby z racji na to, ze chcial ja i jej ojca zabic (!!!)

ocenił(a) serial na 8
marajka

wg mnie tak jest wg naszego prawa. Poza tym z racji tego,że grozi mu tyle lat odsiatki pewnie sąd by jej dał rozwód.

ocenił(a) serial na 4
ewi184

ja rozumiem, ze te watki bywaja dosc abstrakcyjne,ale czasami mnie to denerwuje zwyczajnie. no i Natan, ktory pogrozil Igorowi paluszkiem... smiech na sali

ocenił(a) serial na 8
marajka

ja w ogóle im się dziwie,ze oni do niego latają po co? Do sądu niech sąd rozstrzyga spór....

ocenił(a) serial na 4
ewi184

To takie zapełnianie czasu po prostu

ocenił(a) serial na 8
Sheilad

dokładnie

marajka

Natan jest smieszny wg mnie. A z tym rozwodem to sie cackaja tylko

ocenił(a) serial na 8
mania19

jak zwykle pustawy wątek Igor siedzi w więzieniu za morderstwo i próbem morderstwa w tym żony,normalnie dostałaby rozwód bez problemu plus pewnie zakaz kontaktów i zbliżania po ewentualnym wyjściu psychola,a tu on nawet do niej może dzwonić....no coż pora się przyzwyczaić do kiepskich wątków:(

ewi184

a jeśli mowa o układach, to chyba Karol powinien mieć zdecydowanie większe

marajka

strasznie dużo ma ten Igor do powiedzenia siedząc w wiezieniu za takie zbrodnie, dosyć absurdalne, fakt.

ocenił(a) serial na 3
marajka

Mam te same odczucia, Sabina nie musi prosić Igora o zgodę na rozwód skoro chciał ją zabić :]
Rozwód z jego winy na pierwszej rozprawie i do widzenia.
I super hiper kontakty Karola oraz ich wizyty w więzieniu nie są do niczego potrzebne.

Nawiasem mówiąc dziwię się, że Sabina jeszcze się nie rozwiodła.
Gdyby mój mąż trafił do wiezienia za próbę mojego morderstwa czym prędzej bym to zrobiła :]
Nie wpadłaby na to bez oświadczyn Natana i tkwiła w małżeństwie z psychopatą do końca życia?

ocenił(a) serial na 4
monika2121

nooo - debilizm w czystej postaci czyli Sabina ;)

ocenił(a) serial na 7
marajka

Hmm, nie przepadam za nią ale spróbuję zrozumieć - widocznie było to dla niej tak paskudne przeżycie, że nie chciała się z nim konfrontować w sądzie. "Kiedyś, przy okazji" planowała rozwód, a Natan ją kopnął w dupę, co z resztą doceniła w odpowiedzi na jego wyrzuty sumienia.