Moja siostra to ogląda, a ja jak to widzę to mi się niedobrze robi. Czego to oni jeszcze tam nie wymyślili?!
ja bardzo lubię ten serial i nie wiem dlaczego uważacie ,że jest do bani!!! Mnie się tam nowe wątki podobają, przynajmniej dzieje się tam jakaś akcja a nie jak w m jak miłość czy samym życiu usnąć można oglądając to!!! Czasem wymyślają jakieś durnoty ale nic nie pobije kiepskich kosmici albo coś jeszcze głupszego hehe. Dobra wracając do wątku o pierwszej miłości to uważam ,że to serial na poziomie 10/10 możecie uważać inaczej ale cóż... to wasze zdanie ja się do niego nie wtrącam, nawet nie chce mi się :-]
to nie są kryminalni tylko serial obyczajowy wiec czego sie spodziewacie? ludzie...moze mylicie pojęcia albo oczekujecie że zrobią z tego film akcji czy horror..no bez jaj.. oczywiscie ze niektore odcinki sa o pierdołach ale przeważnie wprowadzają do akcji ktora sie rozwinie.. czasy smierci artura - bardzo dobry wątek, swietna akcja, "usmiercenie" go to moj ulubiony odcinek, romans Marysi i reakcja Pawła, Paweł podejrzany o morderstwo Walczaka, ślub Artura i Bereniki + śmierc jego ojca, próba gwałtu Kingi, Marek i Antek jako Maria Turczyk, wątek którego pewnie juz nikt nie pamieta - z Magdą która mieszała w związku Marysi i Pawła, obie wkoncu zaczely sie bić a bodajże Patryk albo Bartek i Artur je rozdzielali..
skoro taka AKCJA wam nie wystarcza to proponuje od poniedziałku do piątku o 18.00 nie wlączać Polsatu i w tym czasie obejrzec sobie szczęsliwie dobry film sensacyjny, akcji, horror czy co tam innego Was jara a nie zawracajcie sobie glowy peirwsza miłością... w Pierwszej Miłości ceni się bardzo że to jest serial w ktorym glowni bohaterowie to osoby od około 19 r.ż. do pewnie ok. 35.. Artur, Berenika, Sabina, Ola, Błażej, Mikołaj. Majka, Kinga, Anka, Łukasz, Paweł, Patryk, Emilka, Bartek, Stefani... a ze starych ludzi to tam był raz na sto odcinkow ojciec Artura, pare razy matka Pawła i jej parter, Teresa i Marek. Sory ale jak chociaz tego nei doceniacie i Was to nie ciekawi to włączcie sobie M jak Miłość i oglądajcie losy 50 latków i starszych z rodziny Mostowiaków albo mega ciekawą Plebanie czy Klan gdzie staruchy siedza i jedzą.. pierwsza miłość to jeden z lepszych polskich seriali a jak tak na niego zrzedzicie to nie ogladajcie, w czym problem?
najlepszy polski serial hahaha, dobre sobie. Zacznijmy od tego że to nie serial tylko telenowela, czyli obok opery mydlanej najniższy poziom sztuki filmowej. A w zasadzie to nie sztuki bo sztuki tego nazwać się nie da. Poza tym z życiem to nie ma nic wspólnego. Można oglądnąć żeby się polać z nich wszystkich i z głupoty scenarzystów. Polecam jakiś amerykański serial, może Dr House albo Californication. Tylko się nie przeraź