PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

latynoskie telenowele są "mądrzejsze" niż ten gniot. scenariusz do tego czegoś musi pisać osoba z intelektem na poziomie tic taca!!!

ocenił(a) serial na 1
yousta

Zgadzam się ! według mnie w ogóle to coś co nazywa się serialem nie powinno znajdować się na Filmwebie. Może i Ci ludzie (niektórzy) są po jakiejś szkole aktorskiej i zapracowali sobie na role w tym serialu ale naprawdę przykro mi to stwierdzić,- to co oni robią jest żenujące! Wypowiadam się bo sam czasami lubię się z “tego” pośmiać, a w ogóle… moja babcia jest waszą fanką...

ocenił(a) serial na 2
yousta

Dziwię się, że takie badziewie nie zostało jeszcze zdjęte z anteny...

framboise

Skoro nie zostało zdjęte to znaczy, że spora liczba ludzi to ogląda. Polsat patrzy na takie rzeczy i dlatego ten serial nadal jest na antenie. To jedyne moim zdaniem sensowne wytłumaczenie.
Co do serialu to czasem się luka (bo leci o dobrej porze), ale z odcinka na odcinek to coraz większa żenada. Już nie moge patrzeć na Andrzeja i dochodzę do wniosku, że Emilka jest idiotką pozwalając mu mieszkać w swoim domu. MArysia & PAweł = drewno, czy jak tam wolicie plastik.
Dobrze, że nie pokazują już często Mariuszka, sory, ale go nie trawię. Sonia = nimfomanka. Jedyna Kinga jest możliwa, może nie "świeci" urodą, ale jest w niej coś. 4/10, bo lepsze PM niż Klan czy Złotopolscy, powodujący u mnie odruch wymiotny.