Nie dobry Harcerz .
Oszukal Marysie i Reszte ze Pawel jest na karaibach a tak naprawde jest powiazany z Kartelem Narkotykowym (to forma współdziałania organizacji zajmujących się produkcją, przemytem i sprzedażą narkotyków) .
Pewnie Harcerz tak na prawde wgl jego nie widzial , mozliwe nawet ze Pawel jest w polsce dlatego Sztostak przyjechal tutaj .
Pawel wroci ? :D gdy rozwiaza ten problem zaczna sie dalej jak kiedys ustawki xd
Harcerz nie chce mówić prawdy, żeby nie straszyć przyjaciół Pawła. W przyszłym tygodniu się wygada o tym kartelu i razem z Majką wyleci do Peru szukać Krzyżanowskiego, będąc niemal pewnym, że ten nie żyje.
A bedzie to pokazywany wszystko w odcinkach ?Czy bedzie tak ze jak oni pojada to nie bedzie ich do poczatku wakacji i dopiero wroca po wakacjac , i wtedy sie dowiemy wszystkiego co sie stalo z Pawlem ? o.O
Tak, co się stało z Pawłem wyjaśni się dopiero po wakacjach. Oczywiście wyjazd do Peru nie będzie pokazywany w odcinkach.
Może chociaż w zapowiedzi powakacyjnych odcinków pokażą co nieco... bo jeśli nie, to obstawiam, że żaden Paweł w ogóle się nie pojawi.
Tak w ogóle, to jeśli postanowią uśmiercić Pawła poza ekranem, to myślę, że widzowie zmasakrują produkcję listami proszącymi o zmianę decyzji i przywrócenie postaci w jakiejkolwiek formie. Uśmiercenie to najgorsze co mogliby zrobić...
Wątpię żeby go uśmiercili zaginie w akcji,a potem wróci nowy Paweł z amnezją i po operacji twarzy po strasznych przejściach itp Zakocha się na pewno w Marysi....
A mogę spytać kiedy są takie zapowiedzi odcinków powakacyjnych? Bo jeżeli po ostatnim odcinku przed przerwą to rzeczywiście dużo pokarzą 25 sekund i tyle. Tam napewno Pawła nie pokarzą. Chyba że pokazują nowe sceny w jakimś programie innym czy coś.
Tak, to będzie tylko to po ostatnim odcinku. Taka zapowiedz musi być krótka i mega ciekawa - 3 czy 4 tygodnie kończące sezon we wrześniu w kilkanaście sekund. O ile w ogóle taka zapowiedz się pojawi - obstawiam, że tak, bo wygląda na to, że sezon skończy się dość przeciętnie. Głównym wątkiem będzie Kinga i jej problemy z namolnym Jarkiem.
Są dwa rodzaje zakończeń sezonu:
1. Szokujące, kiedy zwykle w ostatnim odcinku zdarza się coś bardzo zaskakującego - wtedy najczęściej są jedynie napisy końcowe z jakąś muzyką. Tak było dwa lata temu, gdy Anna miała wypadek i widzowie przez wakacje mieli zagadkę, czy przeżyje.
2. Rok temu sezon skończył się raczej nudnawo i była zapowiedz tego co po wakacjach. W tym roku może być podobnie.
Umówił się z Kingą przez internet niedawno, kupił jej kwiaty, postawił kolacje, drinki, a potem chciał ją przelecieć u siebie - ona odmówiła, Jarek zaczął byc nachalny, wpadł Mikser i się z nim pobił. Na koniec powiedział do Kingi: "jeszcze się spotkamy!" i tyle.
Co? Dopiero po wakacjach? To ja tak się nastawiałem na finał sezonu z Pawłem a tu się okazuję że dopiero po wakacjach. To co Majka i Harcerz wyjadą do Peru za Pawłem i nie wspomną o tym do końca sezonu? Jak tak to co my będziemy oglądać? Wątek Igora się na tę chwilę skończył. Nawiasem mówiąc myślałem niedawno że wątek Igora i te sceny które widzieliśmy będą na zakończenie sezonu ale okazało się inaczej. I dlatego pomyślałem że zakończą to czymś jeszcze mocniejszym a tu z tego co widzę to lipa.