wydaje mi sie ze to nowy gosc na tym forum z nickiem PawełKrzyżanowski :D :D :D
mi sie wydaje ze to on. jeśli się przez jakiś czas z kimś rozmawia/ koresponduje to łatwo zapamiętać jego styl pisania, wypowiedzi itd. jak dla mnie pawełkrzyżanowski wypowiada sie bardzo podobnie do luisa
Może po prostu zapomniał hasła do starego kont albo za bardzo wczuł się w akcję serialu i bawi się teraz najpierw w wątek ze swoim zaginięciem, a potem w wątek z pojawieniem się kogoś kto łudząco przypomina Luisa... yyy... Igora. xD
moze dlatego ze nie było go tu długo i zastanawialismy sie dlaczego, co sie stało i chciał uniknąc tych pytan i odpowiedzi na nie
trochę to naciągane,przecież to forum o serialu nie musi odpowiadać dlaczego go nie było ponieważ to nie na temat i nkogo nie powinno obchodzić
tak wiem,ale nie musiałby pisać jak nie chcę czemu go nie było lub napisać że nie miał czasu i tyle i nie byłoby tematu.po co zakładać nowe konto,ale może masz rację,Może zapomniał hasła
Obstawiam, że był na odwykuod serialu i mama mu telewizor wyłączyła. To była jakaś obsesja, komentarze po 100 razy na dzień, ale widać przegrał z nałogiem i powrócił pod nowym pseudonimem
ja mysle ze luis teraz to krytykancki / rozbudowane wypowiedzi w podobnym stylu
Heh, też o tym pomyślałem, ale koleś ma konto od dłuższego czasu i chyba pisał też za czasów Luisa :D
Swoją drogą ten PawelKrzyzanowski jakoś zniknął z forum po tym temacie :P
krytykancki pisał za czasów luisa :P a paweł krzyżanowski nie wypowiadał sie po tym jak załozyłem ten topik :P
no bo to pewnie był ten paweł. Nie wiem, co on się w Igora/Piotra z nami bawi czy co, że tak zmienia "tożsamość", znika.. . xD
Rozpoczął nowy watek kryminalny na forum.
Nie loguje się na swoje konto Luis_9, że niby umarł, a potem wraca pod nową tożsamością. Gruba mistyfikacja, ciekawe kto jest jego Zuberową, może Marajka XD
krytykancki pisał od dawna. Nie pokojące jest tak długie milczenie. Może wyjechał zagranicę do pracy