4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

w nowej czołowce siedzi z Grzegorzem i Markiem przy stole patrząc w ciekawy sposób na Grzegorza.wiem,że nie za bardzo to wygląda,bo była z Błazejem,ale wiele wskazuje na to,ze
miedzy imi może cos będzie.przemawiaja za tym jeszcze inne fakty:
-nie ma w czołówce Renaty,w zadnej ze scen,co wskazuje na to,że chyba niedługo odejdzie z serialu
-nie ma w czołowce Karole Wekslera(tak tego słynnego Karola Wekslera!),więc chyba nie wrócą do siebie z Grażyną(chociaz po tym jak odwiedził,Graże w szpitalu,i nie wykorzystał szansy na ucieczke,pomyślałam tak przez chwilę).
albo po prostu,Grazyna i Grzegorz bardzo się zaprzyjaźnia po tym jak wspierał ją w trudnych chwilach,na początku choroby.
jak myslicie?

nosferatu

Brawo, brawo za tak wspaniała analizę.
Mój siedmioletni kuzyn zauważył to samo!

nosferatu

Skoro Błażej za przeproszeniem obracał i córkę (Sabinkę) i matkę (Grażynkę) nie zdziwi mnie jeśli jego ojciec przejmie po nim pałeczkę.. Zresztą w innym klasyku, Modzie na sukces, niejaki Rick zaliczył 2 bliźniaczki i ich matkę, a że polskie seriale czerpią wszelkie inspiracje, wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) serial na 7
pringles

Mysle ze to byłoby juz mega chore gdyby Grzegorz cos z Grazyna. Choc przyznam ze moze i pasowaliby do siebie. Renata w sumie tez moglaby byc z kims innym np. Markiem juz lepiej by do siebie pasowali. Ale z kolei Aneta pasuje do Marka :P heh wiec Tak zle i tak nie dobrze :P Niech w takim razie lepiej zostanie jak jest a Renata jest fajna postacia:)

pringles

bardziej elokwentnie i dosadnie ująć tego nie mogłeś. Niestety to cała prawda o kiczu który serwuje nam telewizja.. Mimo wszystko jakoś to przyciąga oko, nie wiem czy to nuda czy fakt że coś trzeba oglądać ? W zasadzie zawsze chcieliśmy tej "ameryki" - no to w końcu ją mamy- pod każdą chyba możliwą postacią...
p.s. jakoś kurfa nie mogę nabrać dystansu...