4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

niezla rola Herbus. zastanawia mnie tylko dlaczego Renia i Tymek tacy "zastraszeni", ze nie moga zeznawac??? ona cos na nich ma? czy cos mnie ominelo? pewnie zeby bylo bardziej dramatycznie niemniej chamsko z ich strony

marajka

Renia i Tymek to potulne, ,, ciepłe kluchy'' , nie potrafią walczyć o swoje.

marajka

O ile wiem Sylwia nic na nich nie ma, po prostu się boją. Może to przez to że nadal pracują z Sylwią i to dlatego. Nie chcą kwasu. Ale wiadomo że Renia i Tymek to potulne, ciepłe kluchy. Trochę szkoda że wątek z Sylwią pewnie niedługo sie skończy. Choć może i nie? Bo to że Radek nie pójdzie do więzienia, nie znaczy że Sylwia odpuści. Chyba że wyląduje w jakimś wariatkowie. Albo wyjedzie.

ocenił(a) serial na 1
marajka

Ta Herbusiowa była ładną dziewczyną ale to było 15 lat temu, teraz to ona się nadaje chyba tylko to ról wrednych szefowych napalonych na młodych chłopców . Przykre ale prawdziwe . ;)

ocenił(a) serial na 4
pawel355

tiaaa, a pewnie jakby cie zechciala to bys zrobil pod siebie ze szczescia :D 37 LAT - prawdziwa starucha :DDD

marajka

wykrakałam, napisałam że mam nadzieję że po tym jak Radek nie pójdzie do więzienia to Sylwia jednak nie odejdzie, bo szkoda by było ( wiem że jest psychopatką, ale fajnie się to oglada, jej teksty, albo teksty Jowity na nią, zawsze coś śmiesznego, albo bójki dziewczyn :P) i okazuje się... spoiler.... że radzio nie pójdzie do paki i wróci do redakcji, ale Sylwia też tam będzie pracować :P. Beka.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

Fajnie, ale pewnie zniknie predzej czy pozniej bo nie mozna w nieskonczonosc "trzymac" czarnego charakteru. badz przejdzie wielka przemiane :)

marajka

no tak, wiadomo albo, albo. Ale ważne że na razie jej nie usuną z dnia na dzień.