ta klientka jest jakaś upośledzona?? przytrzymana? od początku wku... irytuje.
niech ją uśmiercą czy coś
Mnie też denerwuje ciągle jej coś nie pasuje nie wiadomo co by chciała jak jest dobrze to zaraz to a tamto
Darcie ryja bez powodu i chore akcje-do tego zdążyła nas już przyzwyczaić. Jej postać nie wniosła nic, poza tym że utrudnia życie Błażejowi :D
Chora panienka i do tego taka niedomyta:/
ewa jest irytująca, to fakt, ale mnie jeszcze bardziej denerwuje błażej. najpierw za nią lata, mimo że ona go cały czas odtrąca i nie jest nim zainteresowana, to on nie daje jej spokoju, przyczepił się jak jakiś rzep, a jak już ona się zlitowała i dała mu szansę, a z czasem sama się zaangażowała to ten nagle ma ją w dupie. mega żałosny gówniarz:P
ma ją w dupie bo w niego nie wierzyła... a ta bohaterka też mnie mega wkur* błażej też głupek, ale jednak ona to szczyt
i słusznie miał ją w dupie, poszedł siedzieć do pierdla, a ta zamiast wierzyć w jego niewinność, zaczęła mysleć, że on tam kogoś pobił! po co mu dziunia która w niego nie wierzy? kochasz to ufasz a nie podejrzewasz ukochanego o to, że jest bandytą!
ale skoro tak za nią łaził i robił wszystko by z nią być to powinien sobie zdawać sprawę z tego, że jej właściwie nie zna i ona się może różnie zachowywać. zawracał jej tyle czasu dupe, żeby później ją olać bo coś mu nie podpasowało. mógł się liczyć z tym, że tak będzie. ale on jak dziecko musiał ją poderwać i koniec, bo ma taka zachcianke. no a poza tym różnie ludzie się zachowują w różnych sytuacjach, czasami ktoś kogo znamy robi coś czego zupełnie byśmy się po nim nie spodziewali (przykład patrycja i radek:)). tym bardziej ze ewa blazeja zbyt dlugo nie znala, wiec dobrze, ze tak ślepo nie ufała
Ja też jej nie lubię.Pamiętacie jak wprowadzali jej postać do serialu.Grzebała w śmietniku.Ale się ośmieszyła.Nie lepiej szukać gdzie indziej jakiś części na wynalazki? :)