z Majki straszna zdzira, z odcinka na odcinek te jej egosityczne zagrywki. powiedzcie mi dlaczego z głównej bohaterki robią kogoś takiego - zazwyczej te "główne" są dobre.
ano tak:) czego ona już tam nie zrobiła? zdrada, donos do policji, wyjazd bez słowa, ukrywanie ciąży i dziecka... super bohaterka
ale przeciez i tak wiadomo ze próbuje zrazic pawla do siebie bo wciaz do niego cos czuje. bezsensu ale studentka medycyny która rzuca studia na ostatnim roku musi miec cos z glowa
Dokładnie! Nalezy dodać ze jeszcze tańczyła na rurze nasza dziewica Marysia!Rzadki okaz suczy, normalny facet pogonil by taka laskę w diabły, a Pawelek ciagle się za nia ugania! Najbardziej mnie wkurza, ze scenarzyści wciąż robią z niej święta, a z Anki, która mu uratowała zycie, oddała nerkę bratu robią jedzę. Dodam jeszcze, ze Maryska za ładna nie jest, zwłaszcza w tej spineczce w której ostatnio chodzi, ubiera się wsiursko, że nawet moja ciotka klotka z totalnego zadupia ma więcej klasy, a wszyscy faceci tracą dla niej głowę.
ej bez kitu maciora się z niej zrobiła straszna. Kiedyś nawet fajna była , a teraz taka świnia i z twarzy strasznie pobrzydła
świeta to ona chyba była w pierwszych odcinkach. teraz nasze uosobienie cnót które wywiozło dziecko pawłowi ma czelność zabronić mu iść z własną córka na spacer... wtf????? i ten teskt ' ona cie prawie nie zna jestes dla niej kims obcym' przepraszam bardzo ale dzieki komu tak jest? brak jakiejkolwiek klasy... co do samej anety zajac to juz gdzies wspomniałam ze widziałam najnowsze zdjecia z planu - bodajze juz z marca - i aneta prezentuje sie korzystnie wydaje sie ze wrociła do formy:) figurke ma nienaganna chociaz to!
Niepokornytz: pierwszy był Paweł, którego zdradziła z doktorem Stasiakiem, potem ostatni raz przespała się z Pawłem, a obecnie daje Hubertowi. W międzyczasie był jeszcze alfons Zbyszek, ale nie było jasno przedstawione czy popuściła mu szpary.