PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ile ten jego bohater ma lat? a laska, którą wypatrzył w tv swoją drogą niezbyt urodziwa...

ocenił(a) serial na 7
marajka

Racja, już mógł np. wziąść z Bereniką drugi taki prawdziwy ślub jak zakochana para! A potem mogliby mieć dziecko. Artur by się ustatkował i by było dobrze! No ale cóż scenarzyści stwierdzili że wątek Artura i Bereniki robi się nudny i tyle. Dlatego chcieli wprowadzić jakieś zmiany.
Ale jak już Artur chce sie zakochiwać w jakieś dziewczynie to niech już to będzie chinka! Byłoby ciekawiej. Bo chinki jeszcze nie było w pm.

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

albo znowu w Kindze

ocenił(a) serial na 2
marajka

Albo w Łazankowej. Tego nikt nie przewiduje, a wątek mógłby być ciekawy, bo zamieszkaliby razem w Wadlewie i popijali nalewkę śmiałka w każdym odcinku.

Xsaav

Aktorka odgrywająca rolę Łazankowej nie żyje, więc to jest raczej nie możliwe. Ale przyznaje, że to mogłoby być interesujące.

ocenił(a) serial na 2
Cox_92

Oh nie wiedziałem. Szkoda, bo fajna babka z niej była. Tzn. w sensie postać w serialu.

ocenił(a) serial na 10
marajka

niezbyt urodziwa? śliczna jest.

ocenił(a) serial na 1
ohnina

po 0,7 Wyborowej może jest śliczna, bo na trzezwo napewno nie.

ocenił(a) serial na 4
ohnina

widocznie kwestia gustu... prezencję ma bo wysoka i zgrabna, ale ta twarz... no może interesująca- sliczna bym jej nigdy nie nazwała

marajka

Moim zdaniem Berenika jest ładniejsza od tej Lidki czy jak jej tam.

ocenił(a) serial na 4
sebastian22221

zdecydowanie ładniejsza

marajka

Ładniejsza, ale szersza ; p

damianii

Głupoty gadasz jaka szersza?

ocenił(a) serial na 4
sebastian22221

nie ma może sylwetki do top model, ale bez przesady- źle nie jest, dziewczyna daje radę. a twarz jednak ważna... przynajmniej jak dla mnie.

marajka

Dokładnie, poza tym kochanego ciałka nigdy nie za wiele :-)

sebastian22221

A mnie się właśnie dużo bardziej podoba ta jego kochanka i to nie tylko ze względu na jej figurę, ale też na twarz, a Berenika nie jest w moim typie. Obiektywnie trzeba przyznać, że obie są pięknymi kobietami i dla jednego atrakcyjniejsza będzie Berenika, a dla drugiego ta druga.

Jeśli chodzi o kwestię zdrady, to tutaj nie chodzi o to która jest ładniejsza. Berenika jest jego żoną, dużo razy już to z nią robił, a ta druga jest nowa, więc logiczne która aktualnie bardziej go pociąga... Gdyby ta druga była jego żoną, to by ją zdradził z Bereniką, proste.

Czy Artur jest strasznym debilem? Ja bym powiedział, że jest człowiekiem uzależnionym od seksu, czyli seksoholikiem, a to nie świadczy o niskiej inteligencji, bo ile to sławnych ludzi ma z tym problem, np. Berlusconi, Tiger Woods, David Duchovny. Artur powinien się leczyć, bo wbrew pozorom to bardzo poważne uzależnienie, które właściwie uniemożliwia życie w stałym związku, bo prędzej czy później przy tylu zdradach się wpadnie.

ocenił(a) serial na 4
kindybal

nie miałam na myśli tego, żeArtur to debil bo zdradza ładniejszą z brzydszą, raczej dlatego, że zachowuje się jak rozpieszczony 15latek a do tego straszny wieśniak.
a swoją drogą, dzisiaj przyjrzałam się tej Lidce (a raczej aktorce)... masakra.ma w sobie coś męskiego, długą końską twarz, a kiedy się śmieje widać jej całe dziąsła...do Komorowskiej się nawet nie umywa. no ale "kwestia gustu".

ocenił(a) serial na 4
marajka

przepraszam: Konarskiej (chyba) === Bereniki;)

ocenił(a) serial na 2
marajka

Męskim okiem to Lidka jest zdecydowanie atrakcyjniejsza od Bereniki. Prawdziwa kobieta z klasą i nie mówcie tu takich bzdur jak wyżej, że Lidka jest brzydsza, bo tak nie jest.

ocenił(a) serial na 4
Xsaav

twój gust. ok. ale nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich mężczyzn... podejrzewam, że większość z nich byłaby innego zdania.

ocenił(a) serial na 4
Xsaav

a tu np. w moim odczuciu jak facet gdyby nie ten kucyk http://superseriale.se.pl/seriale/zpierwsza-milosc-artur-zdradzi-zone_214282.htm l