4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Artur w nowym sezonie ożeni się z Bereniką. Z milości choć nie wiem jak to się stanie, nie mam zielonego pojęcia.

__Cleo Sertortii13

a wktorym odcinku to sie stanie

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

nie wiem, n ie jestem wszystko wiedząca.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Jeśli chcesz wiedzieć o tym więcej kup sobie Świat seriali, tam są streszczenia odcinków Pierwszej miłości.

__Cleo Sertortii13

aile bedize odcinkow pierwszej miłosci

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Ty chcesz żebym ja dostała szału?????? NIEWIEM ile będzie odcinków pierwszej miłości. Nie mam zielonego pojęcia. Zresztą nikt o tym nie wie. Zapytaj producentów serialu jeśli chcesz oki? i nie pytaj jak się z nimi skontaktować bo nie wiem.

__Cleo Sertortii13

nie..a bedizesz ogladał pierwsza miłosc

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

raczej oglądała jestem dziewczyną. Tak Pierwsza miłość to jeden z moich ulubionych seriali. A ile ty masz lat ,że robisz takie błędy? A tak po za tym zakładam za to ,że ty jestes chlopakiem. może się myle?

__Cleo Sertortii13

tak jestem chłopakiem

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

ahaaaa a ile masz lat?
Swoją drogą to forum dyskusyjne wygląda jak czat nie prawdaż?
Ile masz lat???? Zgaduje 10 - 11???

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Dużo......Ja jestem ttrochę mlodsza. Super ,że oglądasz Pierwsza miłość. A wiesz ,że Tersa ma wyjechać do Indii. I już chyba nie wróci z nich :(

__Cleo Sertortii13

jaka teresa

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Teresa z pierwszej miłości!!!!! Teresa Żukowska. Żona Marka i matka Kingi nie kojarzysz?

magazynier_48

nie wiasomo kiedy bedzie srub artura i bereniki

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

W tym sezonie na pewno ale jak to tego dojdzie nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

A lubisz najbardziej Artura z Pierwszej miłości tak???? A z dziewczyn kogo lubisz??????

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Ja tez Kingę Ale fajnie co nie????

__Cleo Sertortii13

kinga bedzie chodziłaz łukaszem

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie prawda!!!! Łukasz się zakocha w Eli boże jaki ty nie kumaty,że ja nie mogę. Gdzieś pisało ,że Kinga i Anna będą rywalizować o Łukasza lecz jego wybranką okaże się ktoś zupełnie inny czyli Ela bo kto by inny. A Anna będzie z Pawłem ale numer co nie? Tylko mi nie pisz z pytaniem kto to Anna oki?

__Cleo Sertortii13

wiem ktojest anna

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

To dobrze, a kogo najbardziej nie lubisz z serialu ,,Pierwsza miłość"?
I jeszcze jedno pytanko lepsza Marysia czy Kalina?

__Cleo Sertortii13

anny..kalina

magazynier_48

a ty kogo nie lubisz

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Ja Andrey nie lubie. Kaline za to lubie. Gra ją Sasha Strunim. A to moja jedna z ulubionych piosenkarek. Podobała mi się jej piosenka Just Call me. Jest super!!!

__Cleo Sertortii13

jak ci sie podobał odcinek pierwzej miłosci pomiedzy arturem a berenika

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

fajny był, w ogóle lubie sceny w Pierwszej miłości z Arturem i Bereniką. Fajni są i pasują do siebie. Oboje pewni siebie, trochę przemądrzrali.

__Cleo Sertortii13

ciekawo w ktorym odcinku beda razem

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Taaa... ja też jestem ciekawa, w poniedziałek czy wtorek Berenika ma pocałować jedengo z kursantów Akademi podrywania. Pewnie po to by wzbudzić w Arturze zazdrość.

__Cleo Sertortii13

a w ktorym odcinku beda razem

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie wiem, pisało ,że w poniedziałek za tydzień Berenika oświadczy się Arturowi.

__Cleo Sertortii13

Jak babka może oswiadczyc się facetowi?

damianii

Wy sobie jaja robicie czy na powaznie piszecie?

axana

chyba tak

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Kobieta może oświadczyć się facetowi mamy równouprewanienie damianii. A ty magazynier pisałeś ,że na poważnie piszmemy?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Racja .... co ja miłam jeszcze napisać .... A tak czy nie wydaje ci się to dziwne ,że Paweł przecież wyznał Marysi miłość a i tak wezmą rozwód?

__Cleo Sertortii13

dzwine to jest.moze jszczedo siebie wroca

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Paweł będzie z Anną. I chyba jej się oświadczy. Zmartwiło mnie natomiast to ,że Artur i Berenika ożenią się dla zakładu miałam nadzieje ,że z miłości.

__Cleo Sertortii13

nieawidomo w ktorym odcinku sie ozenia

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie ale w Poniedziałkowym odcinku się założą ze sobą.

__Cleo Sertortii13

a czytałem ze w 1150 odcinku berenika wyzna miłosc arturowi

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Tak ale jutro mu się oświadczy dla zakładu a może w 1150 wyzna mu miłość tą prawdziwą.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

przed chwilą przeczytałam ,że Berenika wyzna Arturowi milość w 1151 odcinku. Ale tylko dlatego bo pewnie sthcórrzyła przed ślubem dla zakładu. Bo przeczytałam ,że dlatego ,że ona go kocha to nie chce brać ślubu dla zakładu. Ale ta Berenika mąci nie? Nie wiadomo kiedy coś mówi szczerze a kiedy kłamie.

__Cleo Sertortii13

ona epwnie nie kocha artura

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

na pewno nie kocha artura. Kinga się wyprowadzi z domu rodziców do starego mieszkania Emilki chyba nie wiem czy dobrze zrozumiałam. A Emilka przeprowadzi się z Patrkiem do Wadlewa i z Mirkiem który zamieszka na stałe z Patrykiem i Emilką w Wadlewie.