żałosne na maksa... co oni robią z tego chłopaka. kiesyś miał jeszcze trochę jaj a teraz? zazdrosny o ojca i Grażę, o Miksera, głupkowate zachowanie i teksty. jakiś wycofany. jezdzi taksą zamiast kończyć studia a do tego czas wolny spędza właśnie jak taki 60 letni taksiarz
tak, to był punkt kulminacyjny. ale generalnie nigdy nie był moją ulubioną postacią.
Błażej jest jakiś taki bezpłciowy. Samo to jak potraktował tą Agnieszkę? tylko dlatego,że była żołnierzem.Podchodzi do kobiet jak do przedmiotów. Grażynę i Ewe też po chamsku potraktował. Z niego może byłby dobry gej
Błażej mógł jeżdzić na taxi ale mógł też studiować np zaocznie.poza tym na upartego gdyby jezdził w nocy w dzień mógłby studiować ale to już byłoby spore wyzwanie.
on sam nie wie czego chcę,Spokojnie można podzielić pracę i studia zaoczne. Ja go widzę jako geja mogłoby być ciekawie
no tak.kiedyś był odcinek co miał iść na spotkanie dla Singli co nabijał się z Miksera że ten będzie się uczył jak sam zakończył edukację to przynajmniej nie przeszkadzał by innym.
Mikser aż tak się wiele nie uczy więc tym bardziej nie powinien mu zwracać uwagi. Ale o czym my mówimy jak on do kobiet podchodzi jak do przedmiotu. Co mógł zarzucić tej Agnieszce tylko że ma mundur. Nawet się nie starał jej poznać. Jak powiedziała mu że jest mięczakiem,normalnie biłam bravo
jemu jeszcze chodziło o to że Ojciec miałby nad nim kontrolę więc to jestem w stanie zrozumieć.Sam nie chciałbym być z córką kumpla mojego ojca.potem jak by nie wyszło to miałbym ojca i jego kumpla na głowie.
tak ,ale póki nie zobaczył jej w mundurze to był w 7 niebie nawet dziękował Grzesiowi. Nawet nie starał się je poznać po tym jak ten mundur zobaczył
Jak widzimy w zwiastunie, Błażej rozwiąże swój problem - zmieni kumpli :D Dziewczyny mu zabierają. No tak, a Agnieszką był podjarany dopóki nie zobaczył munduru. Może to niezbyt wygodne połączenie, ojciec wojskowy, dziewczyna wojskowa, a jej ojciec też wojskowy, ale on wtedy zwiał natychmiastowo. Pojechała po nim jak po szmacie, ale miała rację...
Lubię Miksera bardziej niż Błażeja ale jednak nie spodobało mi się jego zachowanie.Najpierw gościa namawiał żeby ruszał do laski w konkury a jak laska wolała jego to zamiast jej powiedzieć że nie jest zainteresowany poszedł z nią zadowolony a w domu jeszcze zły że Błażej ma pretensje.
ale jak on wygląda wiecznie rozczuchrany.Ciuchy wygniecione i ciągle jakiś problem. Najpierw radze mu zainwestować w grzebień, żelazko, trochę optymizmu ,a potem wyjść do ludzi. Z takim wyglądem to może poderwać 14 latkę
Błażej powinien jakieś wnioski wyciągnąć.nawet na imprezę dla singli musiał iść z obstawą.
ale jakie on miał podejście idąc na taką imprezę no i jak wyglądał. A na koniec zalał się jak przedszkolak
Blazej wgl wyglada jakby mial mature zdawac dopiero. Zero meskosci,zero seksapilu.
gość się jąka,czerwieni poza tym ma minę jakby miał płakać.nawet jak go te laski zrobiły na taksówce.