Ja tylko przesyłam dalej, niektórzy może już wiedzą, ale nie wszyscy - chcą anulować pingwiny, oto petycja, która może coś zdziałać, potrzeba 3000 podpisów, mamy już sporo, ale ciągle brakuje, ty też możesz podpisać! http://signon.org/sign/stop-the-penguins-of
Zgadzam sie z Merkura.
Nowe odcinki nie sa tak fajne jak stare wiec dajmy sobie spokoj.
ja bym bardzo chciała kolejne odcinki, ale czy taka petycja coś pomoże? no nie jestem pewna.. ale i tak podpisałam! :)
Można na blogu rekramować ja tak zrobiłam i już jest .757 podpisów. W jeden dzień/
757 podpisów w jeden dzień? Czy ja dobrze zrozumiałem? Nabiło się SIEDEMSET PIĘĆDZIESIĄT SIEDEM podpisów w jeden dzień?
To dlaczego dwa miesiące temu było ich ok. 2500?
" Rozbudowany konflikt wewnętrzny " , tak to ujmę: z jednej strony poprosiłam już pół klasy o podpis,sama też złożyłam ich kilka, ale skoro PzM ma się "staczać" jak większość przedłużanych na siłę seriali, to chyba lepiej, żeby serial zakończył się z klasą, aniżeli spadł tak nisko, że przestanie być ciekawy?...
Skąd możesz wiedzieć czy nie mają niewykorzystanych pomysłów? takie denne to rozumowanie... brak pomysłów no dziękuję bardzo, gdyby faktycznie już nie mieli pomysłów to przestali by robić cokolwiek..
Póki co ich pomysły są prawie takie same,jak słowa,którymi oceniasz moje rozumowanie!
There are currently 2,987 signatures
ktoś napisał
#2984 arek Feb 19, 2013 pekin, Polska
dawać!!!
popieram
Wiem , oni starają się jak mogą. Trzeba to przyznać przed samym sobą: ta petycja nic nie da.
Ty jesteś chorym człowiekiem! (do wszystkich jego przeciwników: sorry, ale już nie mogłam się powstrzymać, od miesięcy śledzę jego żałosne wywody i...)
witam! zapraszam na mojego nowego bloga z opowiadaniami o pingwinach :)
wpiszcie pingwiny z madagaskaru opowiadania.blog kropka pl