"Byłem żywym trupem" to nie jest odcinek halloweenowy, a przynajmniej ja o tym nie słyszałem.
Ja pamiętam był puszczony w haloween to była premiera odcinka w polsce wtedy go obejrzałem bo maiłem nicka a serial bardzo się podobał, wyprosiłem wtedy rodziców żeby przełączyli na pingi.
Co z tego, że w Polsce był emitowany w halloween? Nie przeczę, może to jest odcinek halloweenowy. Nikt nie jest nieomylny, ja również. Ale raczej nie. Polska premiera odcinka nie ma nic do rzeczy. Co najwyżej amerykańska/angielska/w-jakimś-innym-bardzo-"ważnym"-kraju (Nie wszystkie są pierwsze w Ameryce. Przykład? Wspomniany już kiedyś na forum właśnie przez ciebie "Alienated", który został wyemitowany najszybciej bodajże w Filipinach, a w Ameryce z dużym opóźnieniem), lecz nawet to nie jest aż takie ważne.
w grafice w google jest taki obrazek z Kowalskim- wampirem... może o to chodzi -,-
Nie było nigdy i zapewne nie będzie takiego odcinka. To z pingwinami-wampirami to tylko krótka, 1 minutowa (a może nawet krótsza, nie pamiętam) animacja. Można ją łatwo znaleźć w internecie (ale tylko po angielsku).
Jemu chodziło o Intel ta firma która robi coś z komputerami
Rico wykonuje taniec disco
OK, teraz już widziałem.
Miło, że PzM robi się coraz popularniejsze, ale reklama mi się nie podobała. No i stary wygląd pingwinów...