PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127337
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Będą nowe odcinki?

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Nope.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Nie wiadomo. Ale będzie film na podstawie pingwinów.

no_bo_co

Może będą w kwietniu.

tajemnica_mroku

Serio? Skąd masz to info?

Manvia

Gdzieś coś o tym pisało, jednak chyba nie była to prawdziwa informacja... A przynajmniej z tego co ostatnio zauważyłam...

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Nie.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Może po filmie sumienie ich ruszy.
Zwłaszcza w Ameryce, bo ze względu na Benedicta to pewnie tabuny ludzi pójdą do kin xDD
Więc nie traćmy nadziei, nigdy nic nie wiadomo ;>

Angela1997

Dokładnie ^^

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

I zrobią przynajmniej drugą część, nawet jeśli do serialu nie będą chcieli wracać xD
Swoją drogą trzeba będzie po angielsku film obejrzeć, żeby docenić pracę włożoną przez wyżej wymienionego aktora ;p

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Wszyscy wariują na punkcie Cumberbatcha, żeby mu tylko to na złe nie wyszło...
Sądzę, że do polskiego dubbingu wybiorą na zastępstwo odpowiedniego aktora, tak jak to było w "Hobbicie".
I proszę nie zapiminać o Johnie Malkovichu.

1_2_filmweb

Aż celowo zrobiłem screena: p o s t i m g . o r g / i m a g e / r c 1 y z x o 1 j / (usuń spacje)

ocenił(a) serial na 9
Esgorath

Bujda.

ocenił(a) serial na 10
1_2_filmweb

Czytałam wywiad z nim, wygląda na rozsądnego faceta - chociaż ile człowiek może wywnioskować z opisu, który redaguje się, by aktora wychwalić - mam nadzieję, że sodówka nie uderzy mu do głowy ;p
Fajny będzie ten angielski akcent ;)
Bardzo lubię takie wstawki ;>
Tak, angielska wersja dubbingowa będzie naprawdę dobra, byle dialogi jej nie ustępowały...

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Spokojnie, polski dubbing jak zwykle będzie jeszcze lepszy :) Już nie mogę się doczekać, by usłyszeć Pawlaka, Mikołajczaka, Steciuka i resztę w ich popisowych rolach...
Jeśli za Cumberbatcha znów pójdzie Mikołajczak, to będzie świetnie.

Hm... Aż się przypominają stare dyskusje z forum Skilene :D

ocenił(a) serial na 10
1_2_filmweb

Lenartowicza xDD
Naprawdę łezka się w oku zakręci, jak znowu będzie można podziwiać przygody pingwinich Komandosów ;p

Tiaaak xDD
Ja tam od jakiegoś czasu funkcjonuję na innym, pingwinkowym forum, ale nie ma to jak powspominać stare czasy xD

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Kurczę, te wspaniałe czasy 2011- początek 2013r... Z niecierpliwością czekało się na nowe odcinki, wszędzie widziało się Pingwiny... To se ne vrati... Nostalgia człowieka bierze. Niby to było tak niedawno - ale to jednak już czas miniony, stracony... Podobnie jak pokolenie dorastające w latach 90. my też możemy powiedzieć, że mamy rzeczy, które już na zawsze będziemyutożsamiać z dzieiciństwem.

Na tym forum byłem dawno temu, z nim też wiąże się tyle wspomnień... Miałem chyba nick XV... Wszyscy wtedy pisali fanfiction o Pingwinach - teraz chyba został tylko Twój blog...
Jakie jest to inne forum, jeśli można spytać?

ocenił(a) serial na 10
1_2_filmweb

Ja zbieram różne rzeczy z pingwinami, żeby potem pokazywać je moim dzieciom, wnukom, itd xDD
Będę mogła im zaimponować ;p

Na moim blogu też niewiele się dzieje, ale mam nadzieję, że to wkrótce się zmieni.

A takie sobie forum o pingwinach założone z Katie (była King off all Lemurs).
Jeżeli chcesz, to podam ci link, zawsze jest gdzie pogadać ;)

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

A poprosiłbym :)

ocenił(a) serial na 10
1_2_filmweb

A proszę cię bardzo :
p.o.m.p.u.n.pl

Forum się rozwija, obecnie mamy konkurs na najlepsze pomowe opowiadanko ;p
Szczegóły znajdziesz w odpowiednim temacie ;)

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Dziękuję, pewnie kiedyś się udzielę.

ocenił(a) serial na 10
1_2_filmweb

Z niecierpliwością czekam na okazję do rozmowy ;p

1_2_filmweb

No... Kiedyś na skilene.pun było zupełnie inaczej. Teraz jest tam prawie zerowa aktywność. Ale i tak codziennie wchodzę na tamto forum...

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Chociaż z sentymentu, co ??

Angela1997

No... Czasem też coś tam piszę, zwykle są to wpisy w forumowym pamiętnikch. Czasami piszę też w wątkach , ale jedynie gdy jest tam jakaś aktywność (czasem ktoś jeszcze coś pisze, nie tylko ja).

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Obecnie zaczynam w to wątpić. Uważam, że twórcy serialu uznają pełnometrażowy film o Pingwinach za zakończenie serii.Sam jestem fanem Pingwinów i był by to dla mnie wielki zawód, że nie obejrzę nowych odcinków i będę musiał ciągle oglądać powtórki. Być może chwyci ich sumienie i powstanie jeszcze jeden sezon, co jednak uważam za mało prawdopodobne.

Fabian3200

Dopiero teraz zaczynasz wątpić? XD

ocenił(a) serial na 7
Blaxi

Wątpię w to od dawna, ale dopiero teraz o tym piszę.

Fabian3200

Aha. Spoko.

Może i nie będzie nowych odcinków, ale film wejdzie do kin 4 miesiące wcześniej!! juhu. ^^

ocenił(a) serial na 7
Blaxi

I to jest najważniejsze, ale jak go spieprzą to ugh!

PaulTheHuman

Nie spieprzą go. Przecież będzie Benek, więc na pewno będzie super. ^^