Ratujmy Pingwiny z Madagaskaru! Podpiszcie petycje w sprawie powstania 4 sezonu: http://petitions.moveon.org/sign/stop-the-penguins-of
Eh... Ile to już było takich tematów?
Jak dla mnie, lepiej, żeby już nie robili czwartego sezonu i zostawili dobre wrażenie po trzecim. Zresztą, robią już pełno metrażówkę ;P
Ale to tylko moje zdanie
1. Był już taki temat.
2. Ta informacja nie jest (z tego co wiem) udowodniona. Jest szansa ,że to zwykła plotka i za jakiś czas będą nowe odcinki. Nigdy nie wolno tracić nadziei.
Dokładnie. A po za tym, zgadzam się z n00bersem. Wolę, żeby nie robili czwartego sezonu, niż mieli by go spaprać...
Tak. Lepiej niech już dadzą spokój i skupią się na pełnometrażówce... Jak ją spaprają to nie daruję.
Ja się skłaniam ku pierwszemu, zaś drugi mam ochotę podpalić <chociaż go kocham> przez Pulsa...
Akurat ta informacja jest potwierdzona. Osobiście się pytałam na Twitterze. xD
Refleks szachisty...
Raczej nie będzie kolejnego sezonu, bo:
1. Czytałam, że po prostu ludzie łożący na produkcję nie chcą więcej łożyć.
2. Zwykle filmy kończą seriale, więc krzyżyk pingom...
Ja bym to nazwał refleksem średnio rozwiniętego umysłowo żółwia, po przedawkowaniu LSD, kilku innych narkotyków i środków odurzających, procentowych napojów oraz z uciętymi tylnymi nogami i wydłubanymi oczami...
Bez urazy oczywiście
Hahahahahahahaaa!!!
Ja nie mogę, jesteś genialny!
I sadystą też jesteś!
Bez urazy dla autora tematu...
Moim problem są częste powtórzenia xD
Chodziło mi o to, że: "A nie mówiłem! Miałem rację!"
W tym sensie ;p
Mam na myśli wszystkich - zdajecie sobie sprawę, że wasze zachowanie jest po prostu głupie i chamskie? Nie wiem jak tw0jPan, ale nie wszyscy muszą skrupulatnie śledzić wszystkie 'nowinki' i przeglądać koniecznie wszystkie tematy. Nie zachowujcie się jak nie wiadomo kto. Chociaż co do niektórych mozna się było spodziewać.
Przed założeniem nowego tematu można by sprawdzić czy nie był już on poruszany. Opcja szukaj nie gryzie.
A ja jestem zwyczajnie wredny i tak o podrwiłem sobie z człowieka, który założył temat :P
Też bywam wredna (a nawet złośliwa), ale to jednak żaden powód do dumy. Jest też różnica między wrednością a po prostu popisywaniem się, które niektórzy urządzają.
A co do sprawdzenia - jest taka opcja, ale jeśli temat został jednak stworzony to dobre wychowanie też jest. A przynajmniej być powinno. Głową muru nie przebijesz, jak to mówią.
A z okazji Dnia Dziecka najlepszego wam. Dzieci, do lat osiemnastu.