Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 128145
8,2 15 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Co gorsze?

ocenił(a) serial na 10

Kowalski boi się dentysty, a Skipper igieł :D A więc chce się Was zapytać kogo bardziej się boicie. Dentysty czy zastrzyków?
Ja bardziej się boje dentysty, a zastrzyków to nie... Nawet nie wiem czego się bać :P To w ogóle nie boli.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

No w sumie... dentysty się boję niemal panicznie, igły porównywalnie ._.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Nie przepadam za wizytami u dentysty, ale jeśli trzeba to trzeba. Jeśli zaś o igły chodzi to nie boję się zastrzyków ani pobierania krwi.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Czego tu się bać? Ja do dentysty dwa lata temu byłam, bo po co mam chodzić jak mam zdrowe zęby :D Ja nic nie czuję jak mi dają zastrzyk :P

ocenił(a) serial na 10
Neli125

W dupę, jasne że dentysta. Wyrywanie zębów boli jak cholera, leczenie trwa potwornie długo, zastrzyk też dostajesz.
Igły nie są straszne, wystarczy zacisnąć zęby, czego u dentysty robić nie można :)

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Igieł to nie ma się co bać, ale dentysty tak!

Neli125

Zastrzyk w ramię mnie nie boli, ale w dziąsła znieczuleniem raczej nie należy do przyjemności :/

ocenił(a) serial na 10
Jamninka_13_fw

No niestety. Ale czasem jest przydatny, jak wtedy gdy rwali mi ząb. Dostałem dwa zastrzyki, a rwanie było tak szybkie, że nawet nie zdążyłem krzyknąć. A po chwili przeszło. Za to nową myszkę dostałem, która rozwaliła się po 2 tygodniach XD.

Megafil666

A mnie ze znieczulaczem bolało:( Już nie lubię borowania, a kiedy środek działał, to to było nawet fajne.

Moja myszka, którą wygrałam na loterii, zepsuła się po 2 DNIACH :(

ocenił(a) serial na 10
Jamninka_13_fw

Ale badziew :(

Zapomniałem napisać że zaraz po rwaniu dostałem 39 stopniowej gorączki XD

ocenił(a) serial na 9
Neli125

trudne pytanie... igły nie bolą, a mój dentysta jest jedyny w swoim rodzaju, nigdy nic nie czuć, a moje ząbki błyszczą jak perełki :D

ocenił(a) serial na 10
Merig0ld

Mam pytanko, co sądzisz o takim serialu pt. "13 posterunku"?

ocenił(a) serial na 9
Olimpiada_2

nie słyszałam o nim, ale jeśli polecasz to chętnie obejrzę :)

ocenił(a) serial na 8
Merig0ld

Umarłem xDDDDDDDDDDD Ludzie, jesteście genialni, uwielbiam Was! :D xDDDD

Neli125

Wszystko zależy od sytuacji :P