Nie wiem, czy taki temat już był, ale podejrzewam, że nie :) Nawet nie chciało mi się sprawdzać (to
przez mojego lenia ) :P Ale do rzeczy: Pewnie pamiętacie odcinek " Szeregowy i fabryka cuksów " .
Chodzi mi o fragment, gdy Rico wypluł Kowalskiego i ten jego tekst : Co ja tam ujrzałem! 0.0
Odkąd pierwszy raz oglądnęłam ten odcinek zastanawiam się, co Kowalski tam zobaczył. To musiało być naprawdę przerażające sądząc po jego minie. Widział trupa? Pływające piły motorowe? Kosmitkę zamieszkującą żołądek Rico?
A wy jak myślicie, co on tam takiego przerażającego mógł zobaczyć?
Wstępnie przetrawione ryby, przedmioty zagłady oblepione żółtą mazią z płynów żołądkowych, zawiłe korytarze z których wyłaniają się upiorne macki... z tym to już przegięłam.
Wnętrze brzucha Rico... wolę nie opisywać, bo jestem na granicy sensacji żołądkowych -.- /cholerne wirusy!!/
Manfrediego i Johnsona? xd (a raczej to, co z nich zostało xd) [zgon nr 9324353]
Piły łańcuchowe,dynamity,bomby,popcorn,dynamity,buty,bomby,rakiety,dynamity,bazooki, paralizatory,dynamity,kije baseballowe....
Wspominałam już o dynamitach i bombach?
"BRAK Jakichkolwiek użytecznych informacji" piły łańcuhcowe, Wszedzie bomby , bazooki, i psychopatyczne imprezki w żołądku Rico. :)