Witajcie. Chciałabym was zachęcić do pisania na czacie na wikii o Pingwinach z
Madagaskaru. Otóż, jest to strona, gdzie każdy może dodać coś od siebie. Nikogo tam nie
ma na czacie, a fajnie by było, gdyby fani pisali w jednym miejscu. Tutaj macie nazwę
strony: Pingwiny z Madagaskaru Wikia (wystarczy wpisać w google)
Wystarczy sobie założyć konto, wejść na czat i zapoznać się z użytkownikami. ;) Miłej
zabawy!
:)
Właśnie! Według mnie to nawet dobry pomysł i nie wymaga za dużo :P Więc zgadzam się z tym pomysłem :D
Cóż, w takim razie zachęcam też do tworzenia i edytowania artykułów :)
Na wikii jestem administratorką i choć się ostatnio w tym opuściłam, to nadal wpadam dość często na parę minut - zazwyczaj nawet bez logowania - i patrzę jak tam się rozwija... a miło by było mieć jeszcze parę rąk do pomocy ;) Oczywiście jeślibyście nie chcieli/chciały, to Was nie zmuszam. To tylko taka moja nieśmiała propozycja.
A co do czatu - popieram ;)
Ja z przyjemnością moge pomóc w edytowaniu ponieważ już mam pewne doświadczenie będąc administratorką na innej wiki :)
TeMoRinKiToKiMeKaa, z góry dzięki ;D
LubiePociagi, nie jestem pewna... różnie bywa.... ale raczej popołudniowych... lubię długo spać, a poza tym szkoła się zbliża... tak raczej.... w roku szkolnym to w sumie nawet wieczorami. Bo chodzę też do szkoły muzycznej. Tak naprawdę to nie wiem. Ale wieczorami właśnie raczej... ;)