Prawdę mówiąc, od początku mojej przygody z tym serialem odczuwałem do niej wrodzoną
sympatię. Może brzydko śpiewa( Nie rozumiem jej uwielbienia do,,hiszpańskich gitar), czasem
rzuca też głupkowate teksty, ale mi to nie przeszkadza. Skąd więc ta nienawiść do niej ?
Whohoho, w końcu normalny temat! Polejcie mu! xD
A ja odczuwam do niej wrodzoną nienawiść :3
1. Jak znowu zaczyna pie*rzyć o tych gitarach mam ochotę wywalić telewizor za okno. Dosłownie.
2. Dubbing to tak jakby część postaci, a Kwiatkowska (?) nie podołała wyzwaniu. Ten dubbing jest obleśny, wkurzający, irytujący i, może to zabrzmi szowinistycznie, ale jak się odezwie, od razu mam przed oczamitaką starą, non stop klepiącą gębą babą, z wkurzającym głosem, której się w życiu nie udało i teraz koniecznie chce każdemu pomóc, tak jak większość starych jędz.
3. Wygląd. Wygląda obrzydliwie :P
4. Może i jest to wywołane też tym, że to jedyna postać żeńska w serialu xP
5. Ma debilne teksty.
6. Jest idiotką (delikatnie to ujmując :P).
Z Bogiem xd
Dafak? A co to ma do rzeczy? :P [nie, nie będzie cholernego iksdeka :P]
Co to jest PzK, odpowiadać! :P
Ja nic i czemu "znowu"? :P
By the way - jade do mojej znajomej, która spadła ze schodów i złamała sobie i rękę i nogę, a przyjeżdza jutro dziewczyna (180 cm!! :D) która ją zastapi :DD
A czyje to takie zasady? Twoje? :P
Taa, a powiem ci tyle, że ta dziewczyna, co ja zastapi, to jej drużyna trzy razy pod rząd wygrała złoty medal w kategorii ogólnopolskiej :PP stad moja radość ;DD
Jeśli liczyć twoją przerwę wakacyjną, to tak, dłużej :)
Niesamowicie niezwykłe ;)
To nie była wakacyjna przerwa :PP łącznie wychodzi około dwóch miesięcy xD
Niesamowicie niesamowita niesamowitość :)
Byłaaaa :P To słabo :) [uległaś iksdekowi :)]
Niezwykle niezwykła niezwykłość niezwykła [na modłę Juliana :D]