Nie wiem jak to się nazywa. Chodzi mi o to, czy chcielibyście, aby w czwartym sezonie było nowe to , jak odcinek się zaczyna? ( tzn. Jak zaczynają się PzM i np. jak jest przedstawienie każdego z pingwinów, nie wiem jak to się nazywa) Czy pozostawilibyście to tak, jak jest?
Mnie tam jedno. To intro jest dobre, ale coś nowego by się przydało.. pewnie i tak go nie zmienią..
Mi także jest to obojętne, aczkolwiek ciekawie byłoby ujrzeć i usłyszeć coś nowego. Co także nie zmienia faktu, iż przedstawienie każdego pingwina z osobna w tym intro mi się całkiem podoba. Ale, jak wspominała przedmówczyni, i tak go nie zmienią "bo po co".
To jest dobre bo w ciekawy sposób przedstawia wszystkie ważne dla serialu postaci (pingwiny, lemury, Marlenkę niestety też), ale i tak ciekawie byłoby zobaczyć coś nowego.
Ja wiem, że intro zmieniło by się, gdyby zmieniło się jedno... liczba członków oddziału :P
Niekryty Krytyk i Gabi? xD
Wiesz, zaśmiecamy forum xd wystarczy jedna rozmowa na priv xd
PS na tym co mówileś, że nie istniejemy, to coś nawaliło i się nie da odpisać, więc odpiszę tak - TAAK! jutro lecimy na miasto z zapasem broni! xd
Seksistowskie żarty o cyckach? xD
A ch*j z tym xd
PS Spoko, skołuję paru kumpli xd
Tak… xD Między innymi xD no przecież nie stanę na przystanku i powiem "muszę spłacić ci pewien dług, złotko" i wiesz co xDD
W sumie zależy xdd Jakbym jakiejś dziewczynie tak zrobił, a byłaby ładna, to czemu by nie? xD
A czy aby ty nie miałeś jakieś dwa miesiące temu innego zdania na ten temat? xDD
*ale gimnazja zmieniają ludzi xddd*
Nie, ja nadal nie chcę dziewczyny xPP Mówię tylko, że nie lubię mieć długów xd To co innego xDD
Nie zezwalam! Reformy już dawno zostały wprowadzone, coś się Alicjo zacofałaś xPP