Przeszukałam chyba kilkaset fanartów, połowa z tych obrazków była gejowskich, a reszta z nich to Skilene i pingwiny jako dzieci. Czemu nie mogę znaleźć
nic brutalnego? Czy fani pingwinów naprawdę są tak mało oryginalni i twórczy? :<
http://tsutoshi.deviantart.com/art/PoM-Happy-mother-s-day-207967671
Czy to Cię nie przeraża?
W pracach owego autora nie podoba mi się to, że Julian jest tam kobietą. Dla mnie był, jest i będzie mężczyzną. Sam paring mnie nie rusza.
A sorry, część stanowią jeszcze obrazki o zhumanizowanych pingwinach. A połowa z nich i tak jest gejowska.
No niestety zboczone arty to podstawa. Ile ja się ich naoglądałam w poszukiwaniu takich z "Hobbita"...
Taak, fani mogliby być twórczy, a takie brutalne arty, ale nie psychozowe byłyby idealne! Nutka dreszczyku oraz zainteresowania...
Psychopatyczne i maksymalnie brutalne - takie byłyby najlepsze.
Marz mi się art z B. mordującym pingwiny...
A skoro już zaczęłaś temat.. Znalazłaś może jakiś fajny fanart Gandalfa i Bilba w łóżku? :>
Powiem szczerze, zatkało mnie.
Niee, z zasady takie art są z Frodem i Samem, albo Aragornem i Legolasem...
Bo nigdy by mi coś takiego do głowy nie wpadło... Staram się takich artów unikać, bo bym nigdy nie zapomniała, brr...
Ah, o to ci chodziło. Myślałem, że o Bucia, ukręcającego Kowalskiemu karczycho.
A dla mnie (wstaw dowolną postać) torturujący (wstaw dowolną postać) :> I żeby było duuuużo krwi.
No, to prawie to samo, nie? Pomyśl, wszędzie krew, Kowalski leżący z rozprutym brzuchem w kałuży krwi, Skipper z rozerwanym gardłem, osuwający się na ziemię, Rico przebity na wylot jakąś rurą, Bulgot cały we krwi, z jego ust zwisa mały kawałek pingwiniego mięsa, pochyla się nad Szeregowym.
Nooo. Gdybym tylko miała talent zrobiłabym tyle świetnych fanartów. ;< Ale neistety takie beztalencie jak ja musi się zdać na łaskę innych.
Nie no, kilka osób zrobiło satysfakcjonujące mnie fanarty. No. te, które kilka dni temu wrzuciłeś, albo to: http://leokatana.deviantart.com/art/TPoM-Cruel-Torture-not-Hans-anymore-31897971 2
Chociaż tutaj jest mało krwi, ale da się przeboleć. Lepsze to niż dzieci Juliana i Kowalskiego.
Dość ciekawa wizja. Chciałabym zobaczyć a ktoś z was umie rysować? Może narysujecie?
Slashowe fanarty przedstawiające moje ulubione paringi? To jest to co tygryski lubią najbardziej. I w żadnym razie nie nazwałabym ich zboczonymi, ani z powodu tematyki ani przedstawienia czegoś więcej niż pocałunku. Oczywiście rozumiem, nie każdy musi lubić slashowe paringi. Jak kto chce.
Ja umiem rysować pingi dosyć dobrze... tak myślę.
Mogłabym narysować - ale ani zbyt brutalne, ani slashowe!
Aha... powiem jedno: flaków rysować nie umiem, i trza będzie to schować przed młodszą siostrą, ale postaram się coś naszkicować...
Jeśli tylko chcesz. Chętnie zobaczyłabym mroczny pingwini fanart.Taki czy inny, no poza tymi, które już znam.
Ja wyobraziłem sobie Hansa rozpruwającego Skippera zaostrzonym dorszem, Rico leżał w kałuży krwi Kowalski był powieszony za flaki, a ranny Szeregowy leżał na ziemi...
Kurde, ty to zawsze mnie czymś załatwisz! :D
"Kowalski był powieszony za flaki" - miszcz xd
Tak, smutne. Sami zboczeńcy.
A większość humanizowanych rysunków, jak zauważyliście, jest gejowska -.-
To jest smutne...
Ale na serio, to jest chore! Nawet ja nie jestem taki zboczony (ZboczonyPingwin xD)!
Mogę wiedzieć, na jakich stronach znajdujesz te obrazki? Ja akurat poszukuję slashowych artów ze zhumanizowanymi pingwinami i nigdy nic ciekawego nie znajduję :<
Na jednym z tumblru znalazłam zhumanizowane fanarty Skico oraz Kovate (mniej). Część prac jest na deviantarcie, ale na tumblru są takie mocniejsze prace.
Przeglądałam tumbler, ale jakoś nie udało mi się znaleźć nic z Rico i Kowalskim :\ Jak się ta para w fandomie nazywa? RiKow?
Właśnie znalazłam jeden art, i o matko O___O Są rzeczy, których się nie powinno oglądać.